Annonce
AGF

David Nielsen efter nederlag: Kampen skal afgøres i Aarhus

David Nielsen mente, at hans hold spillede, til mere end hvad de fik mod Randers. I hvert fald i første halvleg. Arkivfoto: Ole Nielsen
AGF-træneren og Jesper Juelsgård mente efter lørdagens 1-2 nederlag mod Randers, at holdet stadig har en god chance for at gå videre til Europa Playoff-finalen. Forsvarsspilleren sagde dog også, at der skal helt andre boller på suppen.

FODBOLD: AGFs cheftræner, David Nielsen, var efter kampen mod Randers ærgerlig over, at hans hold ikke fik mere ud af den gode start det fik.

- Vi får to hug i hovedet. Det er to vilde mål de scorer. Jeg synes egentlig, vi har godt styr på første halvleg, jeg synes, vi er superfarlige. Selvfølgelig er vi ærgerlige over, at vi ikke lavede mere end det ene mål, sagde David Nielsen efter opgøret.

Nederlaget var dog ikke større, end at træneren mente, at det gav nogle fornuftige forudsætninger for returkampen, der spilles i Ceres Park søndag 26. maj.

- Det vigtige er, at kampen skal afgøres i Aarhus nu. Vi har bragt os selv i en situation nu, hvor den her (muligheden for en Europa Playoff-finale, red.) den lever.

- Det kan godt være, at vi har tabt kampen her, men kampen er jo ikke er færdigspillet. Fordi vi taber 1-2 her i dag (lørdag, red.), så kan vi stadig godt vinde samlet, sagde David Nielsen.

Annonce

Ikke et rædderligt resultat

Forsvarsspilleren Jesper Juelsgård var enig med sin træner.

- 2-1 på udebane er ikke et rædderligt resultat. Vi fik et vigtigt udebanemål, og med tanke på, at vi kan spille langt bedre end vi gjorde i dag (lørdag, red.) så er det ikke et dårligt resultat, sagde Jesper Juelsgård.

Han mener dog, at et videre avancement kræver, at han og holdkammeraterne hanker op i sig selv og leverer en bedre indsats i returkampen.

- Det er klart, at der skal nogle helt andre boller på suppen til næste kamp. Jeg synes egentlig, at vi sidder rigtig godt på dem i mange af duellerne, men jeg synes også, at der er, nogle ting som vi har været bedre til i nogle af de foregående kampe. Pasninger og kynismen i felterne var der måske ikke helt på samme måde i dag (lørdag, red.) som de har været de andre kampe, men det er ting vi ved, at vi kan, sagde Juelsgård.

Hvis holdet kan spille som de har gjort på det seneste, mener Juelsgård, at AGF har fine chancer for at gå videre.

- Den er stadig helt åben. Vi glæder os selvfølgelig til søndag allerede nu, sagde forsvarsspilleren.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Århusiansk syrienkriger anholdt ved ankomst til Danmark

Læserbrev

Læserbrev: Socialdemokratiet vil gerne være med

Socialdemokratiet ønsker naturligvis at være med til at præge udviklingen i Odder Kommune. Derfor er vi også næsten hvert år med i budgetforlig. Desværre ikke i år. Det, der skiller, er især grønthøstermetoden forklædt som "hverdagseffektiviseringer", manglende satsning på grøn og bæredygtig udvikling og detailstyring på fagområderne. Med detaljerede retningslinjer og puljer udstråler budgetforliget desværre mistillid til medarbejderne. Det er New Public Management og djøfisering, når det er værst. Hverdagseffektiviseringerne, puljerne og flere eksempler på beslutninger, der ikke føres ud i livet, tegner et billede af en kommune, der er ved at gå i stå. Politikere, der ikke tager ansvar for udviklingsretningen. Og ikke tager ansvar for at rette økonomien op i tide. Ved sidste års budgetlægning blev det vedtaget, at der skulle udarbejdes et udviklingskatalog over mulige smarte investeringer/besparelser. Det er ikke udarbejdet. Ved 2. behandling af budgettet argumenterede borgmesteren for, at der ikke er afsat nye penge til energibesparende foranstaltninger, fordi penge i sidste års budget ikke er brugt. Eksempler blandt flere på manglende tempo og vilje til at udføre byrådets beslutninger. Det hjælper ikke at give forvaltningen skylden, ansvaret ligger entydigt hos borgmesteren. Manglerne i forhold til grøn og bæredygtig udvikling har fået mindre opmærksomhed. Lone Jakobi trak forskellen op således: "Sølle halvanden millioner kroner har I fundet til grøn og bæredygtig omstilling i Odder Kommune - over fire år! (...) Men derfra, da finder I ingenting. Som i absolut ingenting. Og I stopper endda det vigtige arbejde med energirenoveringer." Til sammenligning har Socialdemokratiet i sit budgetforslag fundet otte millioner kroner. Socialdemokratiet vil gerne tilbage til samarbejde over midten. Men det forudsætter, at borgmesteren leverer på byrådets beslutninger og herunder ikke mindst det omstillingskatalog, som også hans forligspartnere har bestilt. Der er brug for seriøs prioritering og handling, hvis vi skal rette op på både økonomi og kernevelfærd og samtidig bidrage til en grøn og bæredygtig udvikling.

AGF

Målfest, sejr og ny optimisme: Her er hele dækningen af AGF-Sønderjyske

Annonce