Annonce
AGF

David Nielsen efter nulløsning: - Det havde været en tung uge, hvis vi havde tabt

Nicolai Poulsen blev udvist i slutningen af kampen, da han modtog sit andet gule kort. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Nicolai Poulsen følte sig hårdt behandlet af dommeren efter to gule kort i udekampen mod Sønderjyske.
Annonce

FODBOLD: Mandag satte AGF punktum for en sæsonstart med fire udekampe i fem kampe.

Det ene point de fik ud af 0-0-kampen i Sønderjyske fordobler sæsontotalen. Og det var vigtigt for cheftræner David Nielsen, at hans hold ikke tabte for fjerde gang i træk.

- Vi ville gerne have haft mere end det ene point, og det tror jeg, alle kunne se. Vi spiste os godt ind i kampen. Jeg hæfter mig ved, at vi fik sat en jernstang ned i de tabte kampe, der er gået forud. Det havde været en tung uge at komme igennem, hvis vi havde tabt. Jeg så nogle spillere, der ikke var bange for at gå ud og spille, og det er vigtigt.

- Vi har haft et brutalt startprogram med udekampe mod de hold, vi gerne slå. Derudover har vi mødt FC København og FC Midtjylland. Og når man kommer lidt skævt fra start i sådan et program kan det godt være svært at finde sine ben. Vi er ikke bange for at sige, hvis vi ikke er tilfredse. Vi kunne alle sammen godt se, at det ikke ville være godt, hvis vi blev ved med at tabe, og derfor var det stærkt af spillerne at levere som de gjorde i dag. Vi ville gerne have vundet kampen med de chancer, vi skabte i anden halvleg, sagde David Nielsen.

Han så Mustapha Bundu ramme stolpen med kampens største chance syv minutter før tid.

Annonce

Poulsen udvist

I kampens døende sekunder modtog Nicolai Poulsen sit andet gule kort.

Han stod i vejen i en Sønderjyske-kontra og det taktesrede dommer Morten Krogh til en advarsel.

- Jeg synes, det var en tynd udvisning. Den første advarsel var helt på sin plads, men nummer to synes jeg er på grænsen til det pinlige. Så den er jeg bestemt ikke enig i, men det er jo ikke mig, der bestemmer,

Men du ramte ham vel i duellen?

- Ja, men jeg ved ikke, om man bare skal flytte sig, når der kommer en løbende. Det har jeg i hvert fald ikke tænkt mig at gøre fremover heller. Den slags frispark blev lavet 100 gange i kampen, og jeg synes, det er helt unødvendigt med det gule kort, sagde Nicolai Poulsen.

Midtbanespilleren er dermed ikke med når AGF møder AC Horsens på mandag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Endnu en skoleelev er smittet med corona: 32 børn og seks medarbejdere sendt hjem

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Aarhus

30-årig dømt for at sætte ild til overbos lejlighed: - Et rent held at ingen kom til skade

Annonce