Annonce
AGF

David Nielsen efter nulløsning: - Det havde været en tung uge, hvis vi havde tabt

Nicolai Poulsen blev udvist i slutningen af kampen, da han modtog sit andet gule kort. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Nicolai Poulsen følte sig hårdt behandlet af dommeren efter to gule kort i udekampen mod Sønderjyske.

FODBOLD: Mandag satte AGF punktum for en sæsonstart med fire udekampe i fem kampe.

Det ene point de fik ud af 0-0-kampen i Sønderjyske fordobler sæsontotalen. Og det var vigtigt for cheftræner David Nielsen, at hans hold ikke tabte for fjerde gang i træk.

- Vi ville gerne have haft mere end det ene point, og det tror jeg, alle kunne se. Vi spiste os godt ind i kampen. Jeg hæfter mig ved, at vi fik sat en jernstang ned i de tabte kampe, der er gået forud. Det havde været en tung uge at komme igennem, hvis vi havde tabt. Jeg så nogle spillere, der ikke var bange for at gå ud og spille, og det er vigtigt.

- Vi har haft et brutalt startprogram med udekampe mod de hold, vi gerne slå. Derudover har vi mødt FC København og FC Midtjylland. Og når man kommer lidt skævt fra start i sådan et program kan det godt være svært at finde sine ben. Vi er ikke bange for at sige, hvis vi ikke er tilfredse. Vi kunne alle sammen godt se, at det ikke ville være godt, hvis vi blev ved med at tabe, og derfor var det stærkt af spillerne at levere som de gjorde i dag. Vi ville gerne have vundet kampen med de chancer, vi skabte i anden halvleg, sagde David Nielsen.

Han så Mustapha Bundu ramme stolpen med kampens største chance syv minutter før tid.

Annonce

Poulsen udvist

I kampens døende sekunder modtog Nicolai Poulsen sit andet gule kort.

Han stod i vejen i en Sønderjyske-kontra og det taktesrede dommer Morten Krogh til en advarsel.

- Jeg synes, det var en tynd udvisning. Den første advarsel var helt på sin plads, men nummer to synes jeg er på grænsen til det pinlige. Så den er jeg bestemt ikke enig i, men det er jo ikke mig, der bestemmer,

Men du ramte ham vel i duellen?

- Ja, men jeg ved ikke, om man bare skal flytte sig, når der kommer en løbende. Det har jeg i hvert fald ikke tænkt mig at gøre fremover heller. Den slags frispark blev lavet 100 gange i kampen, og jeg synes, det er helt unødvendigt med det gule kort, sagde Nicolai Poulsen.

Midtbanespilleren er dermed ikke med når AGF møder AC Horsens på mandag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF gik mål-amok i Farum

Leder For abonnenter

Kloge ord om vanddragen: Vent med at flytte den

Vanddragen synger nu på sidste vers på Store Torv, efter at Aarhus Byråd onsdag besluttede, at den skal fjernes fra torvet og formentlig erstattes med noget andet kunst på stedet. Tilsyneladende har beslutningen bred opbakning i befolkningen - på en afstemning på stiften.dk forleden stemte 60 procent af deltagerne for, at den skal væk. Så det giver ikke nogen mening at diskutere længere, om den skal blive stående eller ej. Den sag er afgjort. Til gengæld giver det masser af mening at se fremad og diskutere, hvad der skal ske med torvet, når 'Torvenes Brøndsløjfe', som Vanddragen rettelig hedder, er væk. Den diskussion startede så småt på byrådsmødet, hvor et par klarsynede politikere hævede stemmen. SF's Jan Ravn Christensen manede til besindighed og advarede mod, at Vanddragen bliver fjernet over hals og hoved og efterlader et stort hul i torvets belægning, som derefter skal repareres for igen at blive brudt op, når en ny udsmykning er klar. Dér har han en vigtig pointe. Det vil være spild af penge at fjerne Vanddragen, før noget nyt er klar. DF's Knud N. Mathiesen har også en pointe i, at det er uværdigt og uhensigtsmæssigt at gemme dragen væk i et depot. Så han slår til lyd for, at der med det samme findes en ny placering, hvor kunstværket spiller bedre sammen med omgivelserne, end det var tilfældet på Store Torv. Og at private bygherrer kunne tænkes at ville sponsorere en flytning til et nyt område, hvor de har gang i noget byggeri, er vel heller ikke utænkeligt. Så lad os følge deres gode råd og få gang i en proces, som både handler om at give Store Torv en indretning og noget kunst eller udsmykning, som kan give mere liv på torvet, samt finder et nyt og bedre sted til Vanddragen. Lad os straks komme i gang med at diskutere det. Knud N. Mathiesen nævner selv Aarhus Ø, som et oplagt sted til Vanddragen, men ville det ikke bare blive samme historie dér, som det var på Store Torv: at vinden spreder vandet ud over et større område. Måske et kommende torv eller grønt område på Godsbane-området ville være mere velegnet?

Annonce