Annonce
AGF

David Nielsen efter nulløsning: - Det havde været en tung uge, hvis vi havde tabt

Nicolai Poulsen blev udvist i slutningen af kampen, da han modtog sit andet gule kort. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Nicolai Poulsen følte sig hårdt behandlet af dommeren efter to gule kort i udekampen mod Sønderjyske.

FODBOLD: Mandag satte AGF punktum for en sæsonstart med fire udekampe i fem kampe.

Det ene point de fik ud af 0-0-kampen i Sønderjyske fordobler sæsontotalen. Og det var vigtigt for cheftræner David Nielsen, at hans hold ikke tabte for fjerde gang i træk.

- Vi ville gerne have haft mere end det ene point, og det tror jeg, alle kunne se. Vi spiste os godt ind i kampen. Jeg hæfter mig ved, at vi fik sat en jernstang ned i de tabte kampe, der er gået forud. Det havde været en tung uge at komme igennem, hvis vi havde tabt. Jeg så nogle spillere, der ikke var bange for at gå ud og spille, og det er vigtigt.

- Vi har haft et brutalt startprogram med udekampe mod de hold, vi gerne slå. Derudover har vi mødt FC København og FC Midtjylland. Og når man kommer lidt skævt fra start i sådan et program kan det godt være svært at finde sine ben. Vi er ikke bange for at sige, hvis vi ikke er tilfredse. Vi kunne alle sammen godt se, at det ikke ville være godt, hvis vi blev ved med at tabe, og derfor var det stærkt af spillerne at levere som de gjorde i dag. Vi ville gerne have vundet kampen med de chancer, vi skabte i anden halvleg, sagde David Nielsen.

Han så Mustapha Bundu ramme stolpen med kampens største chance syv minutter før tid.

Annonce

Poulsen udvist

I kampens døende sekunder modtog Nicolai Poulsen sit andet gule kort.

Han stod i vejen i en Sønderjyske-kontra og det taktesrede dommer Morten Krogh til en advarsel.

- Jeg synes, det var en tynd udvisning. Den første advarsel var helt på sin plads, men nummer to synes jeg er på grænsen til det pinlige. Så den er jeg bestemt ikke enig i, men det er jo ikke mig, der bestemmer,

Men du ramte ham vel i duellen?

- Ja, men jeg ved ikke, om man bare skal flytte sig, når der kommer en løbende. Det har jeg i hvert fald ikke tænkt mig at gøre fremover heller. Den slags frispark blev lavet 100 gange i kampen, og jeg synes, det er helt unødvendigt med det gule kort, sagde Nicolai Poulsen.

Midtbanespilleren er dermed ikke med når AGF møder AC Horsens på mandag.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Århusiansk syrienkriger anholdt ved ankomst til Danmark

Læserbrev

Læserbrev: Socialdemokratiet vil gerne være med

Socialdemokratiet ønsker naturligvis at være med til at præge udviklingen i Odder Kommune. Derfor er vi også næsten hvert år med i budgetforlig. Desværre ikke i år. Det, der skiller, er især grønthøstermetoden forklædt som "hverdagseffektiviseringer", manglende satsning på grøn og bæredygtig udvikling og detailstyring på fagområderne. Med detaljerede retningslinjer og puljer udstråler budgetforliget desværre mistillid til medarbejderne. Det er New Public Management og djøfisering, når det er værst. Hverdagseffektiviseringerne, puljerne og flere eksempler på beslutninger, der ikke føres ud i livet, tegner et billede af en kommune, der er ved at gå i stå. Politikere, der ikke tager ansvar for udviklingsretningen. Og ikke tager ansvar for at rette økonomien op i tide. Ved sidste års budgetlægning blev det vedtaget, at der skulle udarbejdes et udviklingskatalog over mulige smarte investeringer/besparelser. Det er ikke udarbejdet. Ved 2. behandling af budgettet argumenterede borgmesteren for, at der ikke er afsat nye penge til energibesparende foranstaltninger, fordi penge i sidste års budget ikke er brugt. Eksempler blandt flere på manglende tempo og vilje til at udføre byrådets beslutninger. Det hjælper ikke at give forvaltningen skylden, ansvaret ligger entydigt hos borgmesteren. Manglerne i forhold til grøn og bæredygtig udvikling har fået mindre opmærksomhed. Lone Jakobi trak forskellen op således: "Sølle halvanden millioner kroner har I fundet til grøn og bæredygtig omstilling i Odder Kommune - over fire år! (...) Men derfra, da finder I ingenting. Som i absolut ingenting. Og I stopper endda det vigtige arbejde med energirenoveringer." Til sammenligning har Socialdemokratiet i sit budgetforslag fundet otte millioner kroner. Socialdemokratiet vil gerne tilbage til samarbejde over midten. Men det forudsætter, at borgmesteren leverer på byrådets beslutninger og herunder ikke mindst det omstillingskatalog, som også hans forligspartnere har bestilt. Der er brug for seriøs prioritering og handling, hvis vi skal rette op på både økonomi og kernevelfærd og samtidig bidrage til en grøn og bæredygtig udvikling.

AGF

Målfest, sejr og ny optimisme: Her er hele dækningen af AGF-Sønderjyske

Annonce