Annonce
AGF

David Nielsen efter nyt nederlag til FC Nordsjælland: - Drengene ved godt, at jeg ikke er tilfreds

AGF har tabt til FC Nordsjælland tre gange i denne sæson. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
AGF tabte søndag til det yngste hold, der nogensinde har optrådt i Superligaen. Men alderen gør ingen forskel for David Nielsen, der savnede et mål fra sit eget hold til at løfte spillet.

FODBOLD: Syv af de FC Nordsjælland-spillere, der søndag besejrede AGF, kunne have optrådt for klubbens U19-hold, der mandag møder AGFs ditto.

Helt præcist 20 år og 20 dage gamle var Farum-drengene, der satte rekord i Superligaen for hvor ungt, det kan blive - en rekord, de i øvrigt selv var indehaver af i forvejen.

Men på trods af den lave alder, så besejrede de altså AGFerne, der i snit var fem år ældre.

- Det er fuldstændigt ligegyldigt hvor gamle de andre er. Det er et godt hold, de er med i top seks og vi har tabt til dem tre gange nu. Sådan er det. Men der er ingen tvivl om, at vi havde helt andre forhåbninger for denne kamp, sagde AGFs cheftræner David Nielsen efter kampen som hans hold tabte 0-2.

- Jeg er tilfreds med indsatsen, men jeg er ikke tilfreds med kvaliteten. Vi manglede power og kvalitet. Drengene ved godt, at jeg ikke er tilfreds. Vi skal spille på et andet niveau hvis vi skal lave det ballade, vi gerne vil lave, i det her mesterskabsspil.

Der var mange tekniske fejl og dumme boldtab, hvorfor det?

- Jo, vi laver nogle fejl og smider nogle bolde, som vi ikke må. Specielt ved målene. Det er svært at sige hvorfor det sker, men det handler både om kollektiv intensitet og mentalitet. Det skal vi have ændret på, sagde David Nielsen.

Superliga, 23. runde

FC Nordsjælland - AGF 2-0 (1-0)

Mål: 1-0 Kamal-Deen Sulemana (18.), 2-0 Oliver Antman (87.)

FCN (3-4-3): Peter Vindahl Jensen - Mads Døhr Thychosen, Adama Nagalo (Jonas Jensen-Abbew, 67.), Ivan Mesik - Oliver Villadsen, Magnus Kofod, Tochi Chukwuani, Daniel Svensson (Oliver Antman, 84.) - Ibrahim Sadiq (Victor Jensen, 63.), Andreas Schjelderup (Abu Francis, 84.), Kamal-Deen Sulemana (Joachim Rothmann, 84.)

AGF (4-1-4-1): Kamil Grabara - Kevin Diks (Alexander Munksgaard, 36.), Sebastian Hausner (Bubacarr Sanneh, 80.), Jesper Juelsgård, Casper Højer Nielsen - Patrick Olsen - Gift Links, Bror Blume, Benjamin Hvidt (Albert Grønbæk Erlykke, 60.), Jon Dagur Thorsteinsson (Alexander Ammitzbøll, 80.) - Patrick Mortensen

Advarsler: Kamal-Deen Sulemana, FCN. Kevin Diks, Patrick Olsen, AGF

Dommer: Jakob Sundberg

Tilskuere: 0 på Right to dream park

Annonce

Et kompleks?

Nederlaget til FC Nordsjælland var AGFs tredje i sæsonen til holdet fra Farum. De har blot tabte to andre kampe i Superligaens 23 runder.

- Vi har tabte to kampe på udebane hele sæsonen, og det er begge heroppe, så det er næppe tilfældigt. Men det er ikke et problem at komme bagud 0-1. Havde vi scoret et mål, så havde vi fået et løft, som vi havde brug for. Der var masser af fine muligheder for det, men vi manglede den sidste kvalitet, sagde David Nielsen.

Ifølge FC Nordsjælland-træner Flemming Pedersen er de tre kampe meget forskellige, men han var stolt over den modne præstation, hans hold viste søndag.

- De to forgående kampe har været anderledes fordi vi er kommet hurtigt foran og de har fået en mand vist ud. I dag var det en anden kamp, men vi var ikke bange for at stå lavt, fordi vi ved, at AGF spiller med mange lange bolde og indlæg. Det er dét, de primært spiller på.

- Det var ikke nogen fantastisk kamp af os, men det var en moden kamp, når man tænker på, at vores gennemsnitsalder var 20 år og 20 dage, sagde Flemming Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Nyt plejehjem for demensramte borgere åbner i Aarhus

AGF

Falsk AGF-konto lukker ned på Twitter

Aarhus

Livet i en fredet bygning: - Vi lever på husets præmisser

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce