Annonce
AGF

David Nielsen efter sen pokaltriumf: - Vi ved at pokalen er vigtig i AGF

AGF er videre til kvartfinalen i pokalturneringen som der trækkes lod til i morgen. Foto: Scanpix
AGF viste onsdag bedre takter mod AC Horsens end i søndags, men cheftræneren var utilfreds med indsatsen på den sidste tredjedel af banen.
Annonce

FODBOLD: Fredrik Tingager gav den hele armen i sin jubelscene efter 1-0-scoringen mod AC Horsens få minutter før tid.

Målet sikrede AGF avancement til kvartfinalen af turneringen, og forsvarsspilleren lagde ikke skjul på, at han ikke havde meget lyst til at spille længere end de 90 minutter, den ordinære tid tog.

- Jo længere hen i kampen, vi kom, var der mulighed for forlænget spilletid, og det havde ikke været godt. Derfor lå der en ekstra forløsning for mig i at score inden de 90 minutter var gået, sagde Frederik Tingager.

Både han og cheftræner David Nielsen glædede sig over, at spillet var bedre end i søndagens kamp mod samme modstander, men der manglede stadigvæk det sidste.

- Vi havde bolden mere, men vi mangler stadig at blive helt farlige på den sidste tredjehalvdel. Men det var bedre i dag end i søndags. Horsens stod dog bedre på banen i dag, så kredit til dem.

Hvorfor har I svært ved at komme frem til de helt store chancer på den sidste tredjedel?

- Tit og ofte er det kvalitet, sådan noget afhænger af, og i dag manglede vi de sidste marginaler på bolden. Men sådan er fodbold, man har sine gode og dårlige dage, sagde Frederik Tingager.

- Der var en helt anden boldomgang end i søndags, og der er ingen tvivl om, hvem der havde overtaget i kampen. Og vi fik også skabt de chancer, der skulle til.

- Men vi skulle lidt langt hen før vi fik hul på bylden. Vi bøvlede lidt på den sidste tredjedel af banen i dag. Men omvendt, så havde vi et kæmpe spilovertag - og der er ingen tvivl om hvilket hold, der var bedst.

- Når vi ikke kunne score på andre måder, så er det dejligt, at vi er blevet så farlige på dødbolde og at Tingager kunne score et vitalt mål - det betyder noget nu når vi går ind i vinterhalvåret, sagde David Nielsen.

Han han nu se frem til lodtrækning torsdag, men uanset hvad kommer AGF til at satse på pokalturneringen.

- Vi kan ikke gøre ekstra klar til en fodboldkamp - vi kan ikke satse mere på pokalen end vi gør. Vi bliver hele tiden mindet om hvor vigtig pokalturneringen er, og nu kan spillerne se frem til to kvartfinaler mod en god modstander.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Alarm 112

Høj hastighed, ulovlige overhalinger, venstre om helleanlæg og kørsel over for rødt: - Vi ser det hele, siger politikommissær

AGF

Cheftræneren råbte og sparkede til tingene: Så ingen grund til, at AGF skulle tabe til mestrene

Annonce