Annonce
Aarhus

David Nielsen fik fuld plade: AGF gik videre i pokalturneringen og træneren fik overrakt Stiftens ærespris ved Byens Bedste

Efter pokalsejren i Kolding tog David Nielsen til Byens Bedste Award Show, hvor han blev tildelt Århus Stiftstidendes ærespris. Foto: Axel Schütt
AGF-træneren fik torsdag aften overrakt Århus Stiftstidendes ærespris ved Byens Bedstes award show.

AARHUS: Han har taget det meste af Aarhus med storm.

Lige siden sin ankomst til AGF i september 2017, har David Nielsen sat sit præg på kulturen i AGF, som over de seneste tre sæsoner har taget skridt for skridt op ad rangstigen. Det hele kulminerede med bronzemedaljerne i sidste sæson, hvor de hvidklædte fodboldspillere var helt oppe og presse FC København i kampen om sølvet.

En præstation, der bare styrkede den imponerende popularitet, der hersker omkring den karismatiske fodboldtræner, som til hver eneste hjemmekamp løber ud til hjemmeholdets fans og råber sin begejstring ud og takker for opbakningen.

Annonce

Torsdag aften var det David Nielsens tur til at blive hyldet, da han modtog Århus Stiftstidende ærespris.

Prisen modtog han få timer efter AGF havde spillet sig videre i pokalturneringen med en sejr efter straffespark over Kolding IF.

Kulturændring i klubben

Træneren var nomineret til prisen, fordi han ifølge juryen har skabt en kulturændring i klubben, der på få sæsoner har vendt stemningen omkring byens førende fodboldhold, lød det fra juryen bag Byens Bedste.

Da David Nielsen i sin tid blev gjort bekendt med nomineringen, sagde han følgende:

- Jeg bliver meget ydmyg og lidt forlegen over at være nomineret til sådan en pris. Jeg er selvfølgelig glad og stolt over, at andre kan se, hvad vi har opnået. Jeg vil også fremhæve alle de mennesker, som har stået bag den kulturændring, for det er noget, vi har gjort sammen.

AGF har indledt den nye sæson i Superligaen med samme pondus, som den seneste stoppede og er inden den kommende runde placeret på en tredje plads med 15 point for otte kampe.

I anden del af David Nielsens kontraktperiode er forventninger høje. I klubbens seneste fem års plan meldte den ud, at AGF hvert år som minimum skal være i Mesterskabsspillet i Superligaen og indenfor de næste fem år skal vinde medaljer minimum to gange.

En ambitiøs målsætning, der passer træneren glimrende.

- Jeg synes, det er vigtigt, at klubben er ambitiøs, og at vi udstråler nogle ambitiøse mål. Det er selvfølgelig også vigtigt, at vi gør alt, vi kan for at lave op til de mål. Sætter vi målene højt, er vi også nødt til at sætte barren højt i alt, hvad vi foretager os, har David Nielsen udtalt tidligere til avisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Corona-smitten går stadig den rigtige vej, men Aarhus er voldsomt overrepræsenteret i statistikken

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce