Annonce
Byens Bedste

David Nielsen: Min puls krydser altid 200 i løbet af dagen. Sådan er det at træne AGF

David Nielsen, cheftræner i AGF, vandt aftenens ærespris. Foto: Flemming Krogh
AGF-træneren modtog torsdag aften Stiftens ærespris på grund af den kulturændring, han har været med til at skabe i klubben.

AARHUS: David Nielsen lukkede og slukkede prisuddelingen i Hermans torsdag aften.

AGFs karismatiske fodboldtræner vandt Stiftens ærespris, fordi han havde bragt byens fodboldhold tilbage på ret kurs og har skabt en ny kultur på Fredensvang.

- Jeg er meget ydmyg og taknemmelig over at få denne pris. Jeg var oppe imod to stærke kvindelige kandidater. Fodbold betyder meget for byen og derfor er glæden også det større over, at vi har fået et hold tilbage, hvor vi føler, at det har hjemme, sagde træneren og roste hele organisationen bag fodboldholdet.

- Det er hele vejen rundt, at vi er lykkes. Alle har gjort et stort stykke arbejde for, at vi er kommet videre og det er jeg bare glad for, at have været medvirkende til, sagde træneren.

Avisens chefredaktør, Jan Schouby og borgmester Jacob Bundsgaard uddelte æresprisen. Foto: Axel Schütt

I forbindelse med overrækkelsen fortalte han, at der altid er et tidspunkt i løbet af dagen, hvor hans puls er over de 200.

Sådan er det at være træner i AGF og han elsker hvert sekund af det.

- Det er fantastisk. Det er det, som jeg godt kan lide ved at være i AGF. Der sker noget hele tiden. Jeg er så stolt af at være træner for jeres hold, sagde træneren.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce