Annonce
Sport

David Nielsen om rødt kort: - En kæmpe hjerneblødning af Guira

Adama Guira blev udvist da AGF spillede 2-2 i Vendsyssel. Foto: Claus Bjørn Larsen/Ritzau Scanpix

AGFs cheftræner lagde ikke fingre imellem, da han efter 2-2-kampen i Vendsyssel skulle evaluere det røde kort som Adama Guira modtog kort efter pausen.

FODBOLD: Det kostede to point, at Adama Guira mistede hovedet og blev udvist i Vendsyssel.

Det mener AGFs cheftræner David Nielsen, der ikke havde mange roser til overs for midtbanespilleren i minutterne efter 2-2-kampen i det nordjyske.

Adama Guira modtog sit andet gule kort i kampen da han gik voldsomt ind i en tackling højt oppe på Vendsyssels banehalvdel i en ufarlig situationen.

- Der var mange store præstationer af vores spillerne, men man vinder sjældent når man er dum, sagde David Nielsen med henvisning til udvisningen.

- Når vi mister hovedet og får et rødt kort ud af det blå på det tidspunkt, vi gjorde og foran 2-1 og i kontrol, så er jeg tilfreds med 2-2. Det var en kæmpe hjerneblødning. Jeg er sikker på, at med den kontrol vi viste, så havde vi vundet. Det er ærgerligt, at vi gav den fordel fra os.

Med det ene point har AGF ét point op til top-seks inden de sidste to spillerunder i Superligaens grundspil. På trods af pointtabet mener David Nielsen, at skæbnen stadig er i århusianernes hænder.

- Vi er ærgerlige over, at vi ikke vandt kampen. Men når det er sagt, så er det et vigtigt point. Nu har vi stadig et skud efter top-seks. Og det betyder, at vi får en kæmpe kamp mod OB på mandag.

Foruden næste mandags kamp mod OB skal AGF møde AaB i Aalborg.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Voldsomme protester: Forældre i Åbyhøj truer med at forlade lokal skole

Annonce