Annonce
AGF

David Nielsen om vild hyldest: - Alle uden for Aarhus griner af sådan noget, men ...

David Nielsen og AGF møder AaB i Superligaen på fredag. Foto: Axel Schütt
Annonce

FODBOLD: Tankerne ledte hen på sydeuropa nærmere end et af Aarhus' pænere forstadskvarterer da AGF i søndags vendte hjem efter den dramatiske 4-3-sejr i Herning mod FC Midtjylland.

En større flok AGF-tilhængere havde taget opstilling med romerlys og sangbogen fyldt med AGF-klassikere da holdbussen rullede ind på træningsanlægget Fredensvang.


Jeg er ikke nervøs for, at min gruppe af spillere sidder og tænker, at nu har vi klaret den og vundet noget. Nej, når de ser fansene på den måde, så tænker de, at vi fandeme også skal være klar til på fredag (mod AaB, red.).

David Nielsen


Hyldesten og euforien over den succes, AGF nyder i øjeblikket, har fået mange århusianere til at jubl,e mens de andre steder i Danmark trækker på smilebåndet og siger til hinanden, at 'nu tror AGF'erne igen, at de er på vej i Champions League'.

AGF's cheftræner David Nielsen med en fortid i FCK, OB, AaB, Lyngby og FC Midtjylland ved om nogen, hvordan der tænkes om AGF rundt om i landet. Men han omfavner opbakningen.

- Det er fantastisk. Alle uden for Aarhus vil grine af sådan noget, men de har så heller ikke haft den følelse af at være her og mærke hvordan det er. Mærke opbakningen, som spillerne føler når de kommer hjem fuldstændigt udslidte efter en kamp ude i Midtjylland hvor vi ikke havde vores fans med. Det var stort at køre op til Fredensvang og køre ind til et inferno.

- Jeg er ikke nervøs for, at min gruppe af spillere sidder og tænker, at nu har vi klaret den og vundet noget. Nej, når de ser fansene på den måde, så tænker de, at vi fandeme også skal være klar til på fredag (mod AaB, red.). Og det er den sunde måde at bruge den eufori, der er i byen på; at få kanaliseret den de rigtige steder hen i stedet for at misbruge den - det er meget vigtigt, siger David Nielsen.

AGF møder AaB på Ceres Park på fredag klokken 19.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Kæmpeslagsmål i Viby: 21-årig mand blev stukket flere gange

Annonce