Annonce
AGF

David Nielsen savner ild i sine spillere: - Vi lider under, at der ikke er tilskuere på stadion

Patrick Olsen (th) var for første gang tilbage på Aalborg Portland Park efter sit skifte fra AaB til AGF. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
AGF skulle have lukket kampen til 2-0 inden udligningen, sagde en ærgerlig Patrick Olsen efter søndagens Superligakamp.
Annonce

FODBOLD: Lige siden sin første arbejdsdag i AGF - for ret præcis tre år siden - har David Nielsen haft for vane at løbe ud til tilskuerne kort inden kampen for at gejle dem op.

Det har han haft sværere ved det seneste halve år, hvor corona til tider har holdt tilskuere ude af de danske stadions. Søndag var der 280 hoveder i Aalborg - og de holdt i øvrigt alle med hjemmeholdet.

Og det er et problem for AGF, sagde cheftræneren efter søndagens 1-1-kamp mod AaB.

- Den følelse, vi havde i Vejle-kampen (7.500 tilskuere, red.), er svær at gentage uden tilskuere. Vi er et af de hold, der helt åbenlyst lider uden det, og det skal vi bare blive bedre til at håndtere - længere er den ikke, sagde David Nielsen, der dog alligevel uddybede sin kommentar.

- Jeg havde lidt den samme følelse efter kampen mod OB, selv om vi vandt. Der manglede et eller andet.

- Vi har haft svært ved at håndtere de her kampe lige siden vi spillede i Silkeborg i marts hvor der ingen tilskuere var. Vi skal arbejde på at piske den op for os selv når vi skal spille de her kampe.

Det er vel noget, I skal have løst, fordi der er ingen god udsigt i forhold til snart at spille med tilskuere igen?

- Det er ikke noget, der varer ved hele i kampen. Det har også noget at gøre med den måde, AaB spiller på, hvor de spiller meget sideværts hele kampen så vi ikke kan presse fremad så meget, som vi ønsker. Det er mere komplekst end som så. Men den der ekstra ild, der er i os, den skal vi finde frem når vi kommer tilbage fra landskampspausen - også selv om der ikke er tilskuere på stadion, sagde David Nielsen.


Jeg synes, vi kæmpede røven ud af bukserne, og de har to chancer i anden halvleg, hvor de scorede på den ene.

Patrick Olsen, AGF


Annonce

Røven ud af bukserne

Ifølge Patrick Olsen formåede AGFerne at løfte energiniveuaet efter pausen hvor AGF skabte et par store chancer.

- Jeg synes, vi kæmpede røven ud af bukserne, og de har to chancer i anden halvleg, hvor de scorede på den ene. Men det var en meget lige kamp, så resultatet er vel meget fair når det nu skal være.

- Vi havde et helt andet energiniveau mod Vejle. Men vi må også give kredit til modstanderen. De var gode til at lukke ned for dét, vi er gode til. Og så må vi se om vi kan finde nogle andre løsninger - og det synes jeg, vi formåede i anden halvleg hvor vi skabte chancer nok til at vinde.

- AaB havde godt styr på os i første halvleg, og vi havde styr på dem efter pausen. Men vi skulle have lukket den til 2-0, så det er lidt vores egen skyld, at vi ikke fik noget med herfra, sagde Patrick Olsen.

Superliga, 4. runde

AaB – AGF 1-1 (0-1)

Mål: 0-1 Patrick Mortensen (straffespark, 40.), 1-1 Frederik Børsting (76.)

AaB (3-4-3): Jacob Rinne – Jores Okore, Kasper Pedersen (Timothe Nkada, 75.), Mathias Ross – Kristoffer Pallesen, Pedro Ferreira, Iver Fossum, Jakob Ahlmann (Lukas Klitten, 75.) – Tom van Weert (Tim Prica, 60.), Lucas Andersen (Kasper Kusk, 60.), Frederik Børsting

AGF (4-1-4-1): Kamil Grabara – Alexander Munksgaard, Frederik Tingager, Jesper Juelsgård, Casper Højer Nielsen – Nicolai Poulsen – Albert Grønbæk Erlykke (Søren Tengstedt, 81.), Bror Blume (Mikkel Lassen, 90.), Patrick Olsen, Jon Dagur Thorsteinsson (Nicklas Helenius, 87.) – Patrick Mortensen

Advarsler: Pedro Ferreira, AaB. Nicolai Poulsen, Patrick Olsen, AGF

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt

Tilskuere: 280 på Aalborg Portland Park

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Annonce