Annonce
AGF

David Nielsen taler dunder til spillere og studerende før FCK-kamp

AGFs Cheftræner David Nielsen er en mand, der kan tale dunder. måske, byens studerende får det at høre før tirsdagens møde med FCK på stadion. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
AGF håber på, at 2000 studerende tager imod invitationen til en helt speciel Studiernes Tribunefest på stadion mod FCK mandag aften.
Annonce

AARHUS: AGF inviterer nogle af byens mange studerende til en helt speciel fest mandag mod FCK. Det sker med en pep-talk fra cheftræner David Nielsen og opvarmning af de tro tilhængere og rappere, Ham Den Lange, Jøden og Marki Snøre fra Bogfinkevej.

På den måde vil AGF varme specielt op for byens studerende inden kampen mellem Aarhus og København, altså AGF og FCK på Ceres Park.

- Det er også Danmarks to største studiebyer, der tørner sammen inde på banen. Aarhus med 50.000 studerende. Det handler om at give studiekammerater en fed dag sammen på stadion - både dem, der har været på Ceres Park før og dem, der mandag har deres første tur i Ceres Park. Vi forventer, at op mod 2.000 studerende - måske endda flere - vil benytte sig af tilbuddet og der derfor bliver en rigtig fin fest inden kampen , siger AGFs kommunikationschef Søren Højlund Carslen.

Han siger, at Aarhus er den by i Danmark, som har flest studerende per indbygger.

- De er en del af AGF-familien. Det er vi stolte af, og på mandag fejrer vi derfor byens mange studerende til Studiernes Tribunefest, hvor vi - i samarbejde med Studenterhus Aarhus - inden kampen holder en stor mandagsfest for byens studerende, siger kommunikationschefen.

Det koster en "hund", 100 kroner for studerende at entre stadion mod FCK.

I den såkaldte AL Bank Fanzonen får de studerende deres eget område, hvor de vil varme op til kampen. Her vil der være livemusik, comedy og fadøl til SU-venlige priser. Cheftræner David Nielsen kommer også forbi til en peptalk, inden de studerende skal ind og se kampen mod FC København.

Som opvarmning til kampen er der underholdning med stand up-komikeren Mahamad Habane og minikoncert og freestyle med rapperne Ham Den Lange, Jøden og Marki Snøre fra Bogfinkevej.

Gennem de seneste uger har studerende fra Aarhus kunnet melde sig til arrangementet via Studenterhus Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Ceres Park godkendt til tilskuere efter nye corona-regler: Billetsalget til FCK-kampen er i gang

Aarhus For abonnenter

Havneforening med nødråb: Spær p-pladser af for gæster på Aarhus Ø:

Aarhus

Har du oplevet ballade, hærværk eller bilræs?: Borgermøde om problemerne på Aarhus Ø

Annonce