Annonce
AGF

David Nielsen: - Vi kvaste AaB på fysikken

AGF har nu vundet fire kampe i træk i Superligaen. Foto: Ole Nielsen
For første gang i otte år har AGF vundet fire kampe i træk i Superligaens grundspil.

FODBOLD: Søndagens 3-0-sejr over AaB havde AGF grundlagt på træningsbanen.

Ifølge cheftræner David Nielsen var det først og fremmest et spørgsmål om fysik hvis de formstærke nordjyder skulle slås ned.

- Vi vidste, at hvis vi skulle have nogen chancer for at slå AaB, så skulle vi slå dem rent fysisk. Og Peter Sand (fysisk træner i AGF, red.) har lige hvisket mig i øret, at vi på den front havde den største sejr i min tid i dag på de parametre, vi måler på. Det er blandt andet højintense løb, meter løbet og så videre. Spillerne skal have en stor cadeau for det arbejde, sagde David Nielsen.

Sejren var AGFs fjerde i træk i Superligaen. Det er en bedrift, de ikke har gjort lignende i Superligaens grundspil siden 24. september 2011 - altså snart otte år siden - hvor FC Nordsjælland blev besejret 1-0 på mål af Peter Graulund.

Den gode form kommer efter en skidt sæsonstart med ét point i de første fire kampe. Men med sejren over AaB, der senest har slået AC Horsens 5-0 samt FC København, mener cheftræneren, at AGF har bevist deres værd.

- Det viser, at vi er et sted, hvor vi tror på os selv. Vi har været gode. Det har måske ikke fået så meget opmærksomhed, og det har jeg egentlig haft det fint med. Men vi er et godt sted og vi kan spille de fleste typer kampe. Vi er komfortable med at spille en låst kamp og en kamp, hvor det går frem og tilbage. Og det er faktisk dét, jeg er allermest glad for. Der er ikke så mange kampbilleder, som jeg ikke føler, vi kan håndtere, sagde David Nielsen.

AGF spiller igen på fredag, hvor OB venter i Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trods øget smittefare: Demonstration mod politivold og racisme i Aarhus

Danmark

Lyt med: Suzanne føler afmagt efter George Floyds død - Jeg er blevet spyttet efter på gaden

Annonce