Annonce
Sport

David Nielsen: - Vi var uheldige med at møde FCK

Niklas Backman (3), AGF og Aleksandar Jovanovic (26), AGF under Alka Superliga-kampen mellem FC København og AGF i Telia Parken fredag den 25. maj 2018.. (Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

AGFs cheftræner fik hvad han forlangte af sine spillere fredag, da de tabte 1-4 til FC København. Men der var ikke mere "kaffe på kanden".

Annonce

FODBOLD: AGFs sæson sluttede med et nederlag på 1-4 til FC København.

Dermed skal exmestrene repræsentere Danmark i Europa i den kommende sæson i stedet for AGF. Og det er helt rimeligt efter fredagens kamp, indrømmede AGFs cheftræner efter kampen.

- Vi leverede en forrygende første halvleg, men målet til 1-3 dræbte os. Vi ville gerne have været igennem det første kvarter af anden halvleg, men der var bare ikke mere kaffe på kanden. Sådan er det. Spillerne ligger dernede i omklædningsrummet, og der er fuldstændigt udsolgt. Og som jeg lige har sagt til dem, så er det eneste, jeg forlangte af dem, at de gav alt - men jeg vil også have alt. Og jeg har fået alt i dette forår, jeg kan ikke bede om mere. Vi mødte et hold med mere kvalitet i dag, sagde David Nielsen.

- Det er fantastisk for os, at vi fik denne kamp. Og vi har gjort os fortjent til den. Men det kræver rigtig meget at gå igennem playoff - som var nådesløst - og komme til denne kamp. Og så havde vi tre dage til at gøre os klar til denne kamp. Omkring en normal Superligakamp har du lidt fred. Men omkring disse kampe er der ingen fred, og den mentale træthed kunne vi ikke skjule for nogen i dag.

I spillede lørdag, tirsdag og nu fredag. Har det været for meget?

- For mig er det ikke for meget. Men jeg synes også et eller andet sted, at det er fair, at det hold, der bliver nummer fire, har en fordel. Og den fordel er åbenlys. De har en ekstra dag og spiller på hjemmebane. Så det kræver et eller andet helt vildt for syvendepladsen at tage Europa-billetten. Og det er fair. Fordi jeg synes ikke, vi begge skulle have haft en uge og en neutral bane. Vi havde et skud og det var fedt.

- Og så synes jeg også, vi var uheldige. Vi løber ind i FCK det ene år, de bliver nummer fire. Havde vi mødt alle andre hold, så havde vi haft et fair skud, men det er noget rigtig rod at møde dem her, sagde David Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Borgmester til rådmand: Træk selv fogedforbud tilbage i plejesag

Aarhus

Nyhedsdirektør ser frem til at vise forbudte optagelser fra plejehjem

AGF For abonnenter

Bagkanten: Hvem når bolden først? AGF står formmæssigt stærkest inden 'sølvfinale' i Parken

Aarhus

Rådmand vil droppe fogedforbuddet mod dokumentar: Samtidig trækkes politianmeldelsen af TV2 tilbage

Annonce