Annonce
Sport

David Nielsen: - Vi var uheldige med at møde FCK

Niklas Backman (3), AGF og Aleksandar Jovanovic (26), AGF under Alka Superliga-kampen mellem FC København og AGF i Telia Parken fredag den 25. maj 2018.. (Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

AGFs cheftræner fik hvad han forlangte af sine spillere fredag, da de tabte 1-4 til FC København. Men der var ikke mere "kaffe på kanden".

FODBOLD: AGFs sæson sluttede med et nederlag på 1-4 til FC København.

Dermed skal exmestrene repræsentere Danmark i Europa i den kommende sæson i stedet for AGF. Og det er helt rimeligt efter fredagens kamp, indrømmede AGFs cheftræner efter kampen.

- Vi leverede en forrygende første halvleg, men målet til 1-3 dræbte os. Vi ville gerne have været igennem det første kvarter af anden halvleg, men der var bare ikke mere kaffe på kanden. Sådan er det. Spillerne ligger dernede i omklædningsrummet, og der er fuldstændigt udsolgt. Og som jeg lige har sagt til dem, så er det eneste, jeg forlangte af dem, at de gav alt - men jeg vil også have alt. Og jeg har fået alt i dette forår, jeg kan ikke bede om mere. Vi mødte et hold med mere kvalitet i dag, sagde David Nielsen.

- Det er fantastisk for os, at vi fik denne kamp. Og vi har gjort os fortjent til den. Men det kræver rigtig meget at gå igennem playoff - som var nådesløst - og komme til denne kamp. Og så havde vi tre dage til at gøre os klar til denne kamp. Omkring en normal Superligakamp har du lidt fred. Men omkring disse kampe er der ingen fred, og den mentale træthed kunne vi ikke skjule for nogen i dag.

I spillede lørdag, tirsdag og nu fredag. Har det været for meget?

- For mig er det ikke for meget. Men jeg synes også et eller andet sted, at det er fair, at det hold, der bliver nummer fire, har en fordel. Og den fordel er åbenlys. De har en ekstra dag og spiller på hjemmebane. Så det kræver et eller andet helt vildt for syvendepladsen at tage Europa-billetten. Og det er fair. Fordi jeg synes ikke, vi begge skulle have haft en uge og en neutral bane. Vi havde et skud og det var fedt.

- Og så synes jeg også, vi var uheldige. Vi løber ind i FCK det ene år, de bliver nummer fire. Havde vi mødt alle andre hold, så havde vi haft et fair skud, men det er noget rigtig rod at møde dem her, sagde David Nielsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Mere tilskud til hurtigt internet - hvor der er behov for det

Som vi fortalte mandag, så vil Aarhus fortsætte med at vokse i vildskab i de kommende år. Med hvad deraf følger. Trafikkaos, for eksempel. Af samme grund arbejder kommunen med trafikplaner, som skal sikre, at vi også i fremtiden kan komme på arbejde. De handler blandt andet om Marselistunnel, flere spor på motorvejen, Kattegatbro og andre, hamrende dyre investeringer, som kan tage spidsen af trængslen. En idé, som af gode grunde ikke indgår i planen - fordi det selvfølgelig ikke primært bør være storbyen, som tager det initiativ - kunne oplagt handle om at sikre, at der er hurtige netforbindelser i kommunerne rundt om byen. Det vil give flere mulighed for at etablere højteknologiske firmaer i udkanten af metropolen, og det vil give flere ansatte i Aarhus-virksomheder mulighed for at arbejde hjemme, hvilket også vil bidrage til mindre trængsel på vejene. Hidtil har staten faktisk interesseret sig for at udbrede hurtigt internet i udkantområderne qua bredbåndspuljen, som giver tilskud til at sætte fart på internetforbindelserne i områder, hvor det dårligt betaler sig for netudbyder-selskaberne. Men den ordning var kun en hårsbredde fra at blive skrottet, da den nye S-regering fremlagde sit første finanslovsudkast. Heldigvis er regeringen nu - efter at Avisen Danmark har stillet kritiske spørgsmål til beslutningen - kommet på andre og bedre tanker. Nu er den parat til at lade puljen fortsætte - dog med den tilføjelse, at den vil fremskynde en evaluering af, hvordan pengene er blevet brugt hidtil. Hvilket er en rigtig god idé. For det er en kendsgerning, at i hvert fald det første år røg masser af tilskudskronerne til adresser i byområder, mens ensomt liggende huse på bl.a. Djursland ikke kunne få tilskud, fordi der var forrygende fejl i kortmaterialet over bredbåndsmulighederne landet over. Ret skal være ret. Med tiden blev kortmaterialet justeret, så Djursland har fået en pænt stor portion af støttekronerne i de seneste år. Men hvor mange husstande og virksomheder på Djursland og i andre udkantsegne af landet, der stadig hænger i netbremsen, er der næppe nogen, der har overblik over. Så lad os få det kortlagt i en fart, så pengene ryger derhen, hvor der er mest behov for dem, når regeringen atter åbner for kassen.

Annonce