Annoncørbetalt indhold

De bedste investeringer inden et boligsalg

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er en rigtig god ide at investere i et hus eller lejlighed i stedet for at leje, hvor pengene reelt set bliver smidt ud af vinduet hver måned. Ejendomme stiger i værdi, og dine valg af boligforbedringer kan også have indflydelse på din boligs værdi og være med til at skabe et overskud. Skal du fraflytte din bolig, og vil du sikre dig selv at opnå en god indtjening og overskud? På forhånd har du nok tænkt over nogle boligforbedringer, der kan være med at øge dit hus eller lejligheds værdi, men hvad er vigtigst at forbedre? Læs med her og bliv klogere på, hvad du skal investere i inden et boligsalg.


Annonce

Udskiftning af vinduer

Skift boligens nedslidte vinduer ud med topisolerede vinduer i en stilart der selvfølgelig passer til boligen. Udskiftning af vinduer er en stor udgift, men samtidig også en investering der helt klart kan betale sig - så overvej at lån penge, skift vinduerne og når salget er gået igennem, vil de lånte penge igen være tjent ind. Nye vinduer er nemlig utroligt populært blandt boligkøbere, og hvis en bolig ikke har nye vinduer kan det betyde nedslag i prisen, som er det du helst skal undgå.


Køkkenet

Pas på med at gå ud og investere i et luksus køkken til flere tusinde kroner - luksus vægtes generelt ikke så højt som tidligere, og en udgift på så mange penge kan derfor være svær at tjene ind igen. Hvis dit køkken virkelig er slidt og gammelt, så kan det godt betale sig at skifte det ud med et pænt lavpriskøkken fra eksempelvis IKEA. Boligkøbere er nemlig mere interesseret i et nyt og billigt køkken end et gammelt og nedslidt. Hvis du tager de rette valg, så kan husprisen stige, og udgiften til køkkenet vil derfor også blive tjent hjem igen.


Badeværelse

Er dit badeværelse slidt, så sørg for at det er i orden før et salg. Udgifterne til et nyt badeværelse er nemmere at hente hjem igen end udgiften til et køkken, og det skyldes at et badeværelse-projekt for de fleste boligkøbere både er uoverskueligt og for omstændigt. Ligesom med køkkenet kan det ikke betale sig at spendere flere hundrede tusinde kroner - brug derimod nogle penge på at gøre badeværelse mere up to date med nogle nye klinker og nyt armatur. En lille investering i badeværelset vil uden tvivl blive tjent hjem igen og måske endda skabe et overskud.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.