Annoncørbetalt indhold

De er ikke kun populære i Hollywood: Aldrig har så mange danskere fået en behandling på en kosmetisk klinik eller laser-klinik

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

De findes overalt. De kosmetiske klinikker og laser-klinikkerne, og det er derfor ikke utænkeligt, at du eller en i din omgangskreds enten har eller på et tidspunkt vil få lavet en skønhedsbehandling. Andelen af danskere, der modtager skønhedsbehandlinger, er nemlig større end nogensinde før, og med al sandsynlighed vil tallet blive endnu større i fremtiden.

Nogle forbinder måske skønhedsbehandlinger med rige fruer i Hollywood, men den almindelige dansker får også lavet skønhedsbehandlinger. Der er stadig meget uvished og tabu forbundet med skønhedsbehandlingerne, og derfor er det ikke altid noget, som vi taler om over eftermiddagskaffen. Det betyder også, at mange reelt ikke ved ret meget om skønhedsbehandlingerne, og hvad de kan, eller hvem i deres omgangskreds der får dem lavet.

Annonce

Skønhedsklinikker i hele landet: Målgruppen er stor

I virkeligheden viser undersøgelser, at målgruppen, der får lavet skønhedsbehandlinger, er stor, og derfor er behandlinger ikke kun forbeholdt yngre kvinder, som man måske ellers formoder. Undersøgelser viser, at mænd og kvinder i alle aldre er interesserede i skønhedsbehandlinger, og du kan finde en kosmetisk laser klinik i København, Århus og Hørsholm eller en anden by nær dig. De ligger nemlig spredt over hele landet, og særligt andelen af mænd, der benytter sig af mulighederne for skønhedsbehandlinger, er stigende.

Annonce

Stor interesse i de kosmetiske klinikker og deres behandlinger

Interessen for laserbehandling, filler, Botox, permanent hårfjerning, rynkebehandling og alle de andre skønhedsbehandlinger er større end aldrig før, og derfor vil antallet af kosmetiske klinikker og laser-klinikker med stor sandsynlighed kun stige i fremtiden. Intet tyder nemlig på, at interessen vil falde indenfor de næste år.

Antallet af danskere, der enten planlægger eller ønsker at få lavet en skønhedsbehandling, er nemlig endnu større, end antallet af danskere der får dem lavet nu, selvom det antal allerede er markant højere, end det hidtil har været.

Som forbruger skal du kigge efter de kosmetiske klinikker og laser-klinikker, som er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Styrelsen for Patientsikkerhed fører nemlig tilsyn med de kosmetiske klinikker og laser-klinikker, som er registreret hos dem, og dermed ved man som forbruger, at klinikken lever op til de krav, regler og retningslinjer, der er for behandlinger.

Annonce

Hvad er laserbehandling, filler og Botox?

Listen over mulige skønhedsbehandlinger er lang, og der er i dag utroligt mange metoder til at korrigere og rette på de skønhedsmæssige utilfredsheder, som mange mennesker tilsyneladende har med en eller flere ting ved deres udseende.

Et af eksemplerne på alle disse skønhedsbehandlinger er laserbehandling. En laserbehandling kan hjælpe dig med alt fra permanent hårfjerning, fjernelse af tatoveringer, rynkebehandling og pigmentforandringer til arreduktion, reduktion af fedtdepoter, appelsinhud og karsprængninger. Laserbehandlingerne er blevet særdeles populære over de senere år, og derfor er der travlhed på klinikkerne.

Også filler og Botox er populært og er kendetegnet ved, at man enten udglatter eller forstørrer områder i ansigtet ved hjælp af indsprøjtninger. Med filler kan du udglatte hudens rynker eller forstørre læberne ved indsprøjtninger af en ikke-permanent vævsfylder. Filler-indsprøjtningerne vil med tiden aftage, og derfor er filler ikke en permanent behandling, og resultatet er altså ikke blivende. Ofte vil resultatet vare 3-4 måneder.

Botox anvendes også ved indsprøjtninger og fungerer sådan, at nerver lammes og dermed forhindres i at sende signaler til musklerne. Når ikke musklerne kan modtage signaler fra nerverne, så vil de heller ikke kunne lave de sammentrækninger, der gør, at rynkerne viser sig. Botox bruges dermed ofte til rynkebehandling, men kan også bruges med henblik på forstørrelse eller andre formål.

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.