Annonce
Aarhus

De falske bankmænd fortsætter svindelnummer: Politiet opfordrer til ekstra opmærksomhed blandt byens ældre

Politiet opfordrer byens ældre til at være på vagt overfor fra opkald fra såkaldte bankfolk. Flere ældre er blevet franarret deres kontokort på det seneste. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

AARHUS: Aarhus har i den senere tid været ramt af et svindlere, der over telefonen tager kontakt til ældre kvinder og udgiver sig for at være fra banken.

Historien har hver eneste gang været den samme. Din bankkonto er blevet misbrugt og skal lukkes ned. Derfor sender vi en mand efter dit kort og din pinkode.

Kort tid efter kortet er blevet udleveret til bankens såkaldte personale, er der blevet hævet tusinder af kroner fra kontoen.

Senest gik det onsdag ud over en 84-årig kvinde fra Aabyhøj, som blev kontaktet af en mand, som sagde han hed Mogens og kom fra Danske Bank.

"Mogens" og hans makker fik franarret to bankkort fra den ældre dame.

Politiet er i fuld gang med at finde frem til de falske bankmænd og opfordrer kraftigt befolkningen til, at man ikke udleverer sine personfølsomme oplysninger til fremmede.

Samtidig opfordrer ordensmagten til, at familiemedlemmer tager en snak med deres ældre om, at de er ekstra opmærksomme på svindlere, der udgiver sig for at være fra banken eller lignende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Lige nu kan du blive testet hele 16 steder i Aarhus Kommune: Få overblikket her

Aarhus

Dagens coronatal for Aarhus og omegn: Antallet af smittede stiger en smule igen

Annonce