Annoncørbetalt indhold

De fedeste aktiviteter i Aarhus, når det er vinter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Aarhus er danmarks andenstørste by med omkring 300.000 indbyggere. Og det siger ikke så lidt. For når en by har et stort indbyggertal, så betyder det store muligheder for aktiviteter af alle arter og ikke mindst en rig historisk baggrund. Smilets by, som Aarhus også kaldes, har alt, hvad hjertet begærer. Er du et madøre, så er det blot at gå online og tjekke anmeldelserne for byens mange spisesteder. Her er hyggelige barer i midtbyens smalle gader. Der er lækre cafeer langs Aarhus Å. Der er topanmeldte spisesteder at finde rundt omkring i stræderne. Og hvis du er til det hurtige måltid, så har Aarhus også et stort udbud af forskelligt fastfood. Til den kulturinteresserede byder Aarhus også på mange spændende aktiviteter. Du kan mærke historiens vingesus i gaderne i Den Gamle By, eller du kan holde dig opdateret på ny og gammel kunst på ARoS kunstmuseum med den karakteristiske regnbue på taget. Men hvad er egentlig mest ideelt at lave, når vinteren rammer Aarhus? Du kan selvsagt ikke lave det samme, du laver om sommeren. Men det betyder slet ikke, at der ikke er noget at give sig til i smilets by om vinteren. Her er vores geniale bud på de fedeste aktiviteter i Aarhus, når det er vinter.


Annonce

Fald ned derhjemme

Nogle dage byder vinteren ganske enkelt på triste dage med bidsk vejr, hvor du næppe har lyst til at trække ud ad døren. Heldigvis så er der mange fede aktiviteter, du kan give dig til på sofaen derhjemme, når du bare skal have en doven dag. Måske nyder du at se din yndlingsserie på Netflix eller HBO? Måske spiller du videospil som en gal på Playstation eller PC? Eller måske så nyder du at øge spændingen lidt med noget betting hos betting24.dk? På den måde kan selv en dag på sofaen blive mere spændende, end du havde regnet med.


Mærk Den Gamle By

Den Gamle By i Aarhus er et fantastisk sted for både unge og gamle sjæle. Denne miniby er et form for levende museum, hvor du drager gennem forskellige tidsperioder i den danske historie. Du kan gå ind i de enkelte lejligheder og butikker, så det næsten er som at hoppe tilbage i tiden. Også om vinteren er der rig med hyggelig aktivitet i Den Gamle By. Dette er og bliver en fed aktivitet i Aarhus by.


Støt hjemmeholdet

Hvis du er en sand fan af AGF og fodbold i det hele taget, så er der slet ikke nogen tvivl om, at en tur på stadion er en genial vinteraktivitet for dig. Der er ikke noget som at mærke suset på stadion og den stemning, der opstår, når de hviiie klarer sig godt på grønsværen. Er du en ægte fan, så er turen på Ceres Park en fast vinteraktivitet. Ellers så skulle du til at prøve det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.