Annonce
Aarhus

De fremadstormende fik påskrevet ydmygheden

Borgmester Jacob Bundsgaard (S) - og Lars Larsen, der for 33 år siden åbnede sin første Jysk butik på Silkeborgvej i Aarhus - og i spetember runder butik nummer 2000. Med stor festivitas lovede han: »Der skal være plads til at lave fejl, ellers var Jysk aldrig nået så langt,« sagde købmanden.

»Tak, fordi I satser Jeres hus, børn og pension, så det kommer os andre til gode,« sagde Aarhus-borgmesteren til Østjyllands iværksættere.

En fyldt rådhussal i Aarhus kan ikke tage fejl. Det er værd at give alle andre iværksættere et skulderklap.

Stemt hjem af Stiften.dks læsere: 21-årige Mark Andersen vandt Folkets Pris, som blev overrakt af den radikale minister, Morten Østergaard. Den unge iværksætter har lavet Kørekortportalen.dk, som gør det nemt for de unge at finde rundt i junglen af

Anerkendelse fik de mange iværksættere, som var mødt op for at følge den århusianske borgmester Jacob Bundsgaards forløsenende riv i kuverterne, da Iværksætter Prisen Aarhus 2012 blev uddelt i fire forskellige kategorier.

Iværksætter Prisen 2012 - Vinderne

Detail og Produkter: Flemming Fogh, Aquasol

IT og Teknologi: Erik Hougaard og Lars Peter Larsen, DukaPC

Dommernes Wild Card-pris: Henrik Ernst, Døgndata

Folkets Pris: Mark Andersen, Kørekortportalen

Nordeas skub: Sartup City og Studenter Væksthus Aarhus

»Alle iværksættere begynder som udgangspunkt med at løse et problem. Det er fantastisk, så mange lykkes - også i Aarhus og omegn. Uddannelsessystemet skal vendes om til, at flere får lyst til at være iværksættere,« sagde vidensskabs- og uddannelsesministeren, der var så heldig at få en kasse Cult med på sin videre færd til aftenmøde hos Helle Thorning-Schmidt på Marienborg.

»Det er mig en ualmindelig fornøjelse at være med i en rådhussal fyldt af folk, som er rede til at satse hus og hjem og børn for at nå deres mål med deres iværksættende ideer. Vi er i gang med en anerkendelse af det hårde arbejde, I gør - midt i den sværeste krisetid - for at fremtiden sikres for os alle. At der skabes arbejdspladser. Tak for det,« sagde Jacob Bundsgaard.

Annonce
Brian Sørensen fra Cult fortalte sin imponerende iværksætterhistorie, der blandt andet tæller, at det kontroversielle iværksætterfirma også har doneret 1,9 mio. kroner til kampen mod brystkræft - og sørger for blomster og hygge på kræftafdelingerne på hospitalerne i Aarhus, Vejle og Holstebro.

Det gjorde han på vegne af Business Region Aarhus, Start vækst Aarhus og Århus Stiftstidende, som står bag konkurrencen.

Lars Larsen, en af Danmarks kun to repræsentanter på Forbes liste over verdens 500 rigeste mennesker, gav gode iværksætterråd sammen med den århusianske kult-iværksætter, Brian Sørensen fra.. Cult A/S - læske- og energi­drikkene, vi alle elsker at hade og drikke. Samtidig.

Begges indlæg bar præg af ét samstemmende råd til de iværksættende firmaer og personligheder i rådhussalen: Vær ydmyg. Og vær beredt på at knokle for sagen.vinder

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Rådmand bad sin direktør tænke på Dansk Folkeparti: Kommunens jurister frikender Jette Skive for ulovlig ordre

Annonce