Annonce
Erhverv

De kreative bobler har fordoblet sig i Rådhusgade

Daniel Bach, medejer af Bubblemedia og en af initiativtagerne bag iværksætter-fællesskabet, Bubblelabs, på Rådhusgade i Horsens, hvor en kittel følger med i indflyttergave. Foto: Søren E. Alwan

Bubblelabs - kreativt kontormiljø på Rådhusgade midt i Horsens - har fordoblet antallet af etager og arbejdspladser for at kunne byde endnu flere iværksættere indenfor. En digital pejsestue og obligatoriske kitler til alle er en del af konceptet i det gamle ting- og arresthus.

Annonce

HORSENS: Først begyndte iværksættermiljøet Bubblelabs at brede sig i stueetagen i byens tidligere ting- og arresthus på Rådhusgade i Horsens, og nu har laboratoriet for unge virksomheder med et kreativt twist også rykket ind på førstesalen.

Her er nye køkkenfaciliteter, stort mødelokale og luftige lokaler blevet sat i stand og indrettet under stuklofterne, så Bubblelabs næsten af fået fordoblet antallet af kvadratmeter og er udvidet til 20 kontorpladser. En oldschool pejsestue med tunge møbler og digitale flammer er der også blevet plads til i kontorfællesskabet, som blandt andet huser webbureauet Bubblemedia, og som iværksætterne Daniel Bach og Kevin Refvik står bag.

- Hele idéen med Bubblelabs har fra starten været, at vi ville lave et kontorfællesskab, som er utraditionelt, og hvor rammer og indretning sætter skub i kreativitet og eksperimenter. Vi henvender os til iværksættere og folk, der har deres egen lille virksomhed, og som kan købe ind i det mindset, vi har her, hvor vi deler arbejdsplads og er fælles om tingene, på trods af at vi laver vidt forskellige ting, forklarer Daniel Bach og fortsætter:

- Vi har fået bedre mulighed for at holde møder og samles i køkkenet. Noget vi som regel gør klokken 12 til frokost hver dag, og så har vi skabt et miljø, som giver mulighed for at holde møder eller arbejde i nogle rammer, der afspejler, at kreativitet og eksperimenter ikke bare er noget, vi snakker om, men en hovedingrediens i hverdagen for mange af beboerne.

Bubblelabs henvender sig til iværksættere og enkeltmands-virksomheder, der kan se en fordel i at være en del af et større fællesskab i dagligdagen:

- Som lejer bliver man en del af Bubblebrandet. Man får for eksempel sin egen kittel, som vi alle sammen har på til nytårskuren for erhvervslivet og andre større begivenheder, og man får eksponering via vores hjemmeside. Det er med til at skabe noget ekstra opmærksomhed om Bubblelabs og alle de gode kræfter, som vi har boende her.

- Derudover så oplever vi, at der er en masse synergi at hente ved at samle en masse folk med et kreativt mindset under et tag. Selvom vi på ingen måde er gift med hinanden, så sker det ofte, at vi samarbejder på kryds og tværs i huset og benytter os af hinandens kompetencer, så det at være en del af Bubblelabs kan også kaste ekstra opgaver og omsætning af sig, siger Daniel Bach.

Bubblelabs

Etableret i november 2013 af Daniel Bach og Kevin Refvik, der også står bag webbureauet Bubblemedia.

Har til huse i Horsens' gamle ting- og arresthus på Rådhusgade midt i byen.

Råder i dag over 450 kvadratmeter kreative lokaler fordelt på 2 etager.

Det koster 2.600 kr. om måneden at leje et skrivebord i Bubblelabs.

Prisen inkluderer kontorplads med hæve/sænkebord, adgang til mødelokaler for enhver smag, moderne køkkenfaciliteter, WIFI, mulighed for billig frokostordning i fællesskab med 16-17 andre iværksættere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Serbisk kantspiller skifter til AGF

Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

Annonce