Annoncørbetalt indhold

De største boligtrends lige nu

Dette indhold er sponsoreret

Boligtrends er der mange af og det kan være svært at finde rundt i dem, da de kommer og går hele tiden. Vi har i denne artikel indfanget de største boligtrends i Alt indenfor boligindretning lige nu, så hvis din indretning står og trænger til en overhaling, kan du læse med her og blive inspireret og få gode ideer til eventuelle nye tiltag i hjemmet.

Farver

Farver er super meget in lige nu og denne trend holder ikke op lige foreløbig. Det med at mixe og matche farverne er rent faktisk ikke så vigtigt, der skal bare være nok af dem. Ved både af blande pastelfarver med neonfarver og de dybe, mørke farver, opnår man et helt nyt spil og liv i hjemmet, der passer perfekt ind i tidens trend. Så køb dig nogle nipsting, puder og tæpper i smukke farver, eller mal dine møbler i fine farver. Du kan også male dine vægge. Farverige vægge gør noget virkelig godt for at rum og indretningen helt generelt, så det er bare med at svinge malerpenslen.

Bæredygtighed

Bæredygtighed har været i fokus i nogle år nu, og det er derfor heller ikke mærkeligt, at det fylder en hel del i boligindretning. Flere og flere tænker over at vælge bæredygtige produkter, såvel som materialer, og det er kun sundt. Meraki laver for eksempel en masse lækre og miljøvenlige produkter, der passer fint i både køkken og badeværelse. Men denne fokus på bæredygtighed ser vi også, som før nævnt, i valget af materialer. Det er nemlig derfor at rattan er blevet så populært, det er nemlig et yderst hurtigtvoksende materiale. Derudover kan man også se en fokus på bæredygtighed gennem genbrug; gamle arvestykker eller fine, ældre møbler fra genbrugspladsen er i den grad blevet velkomne i folks hjem.

Plakater

Hvis I ikke har bemærket det er plakater også blevet en stor trend. Det er det ultimative dekorative element i hjemmet, og det er her, man kan slå kreativiteten løs. Man kan eventuelt vælge at lave en hel væg dedikeret til plakater, altså en såkaldt plakatvæg. Her kan du mixe og matche alle dine favorit plakater på kryds og tværs og nærmest skabe dit helt eget kunstværk. Når man skal kreere en plakatvæg, er det dog vigtigt at skabe harmoni i valget af forskellige størrelser plakater, men også med forskellige motiver.

Dette er blot et indblik i nogle af de største boligtrends lige nu og disse hersker især i den danske æstetik og boligindretning. Så følg ét eller flere af disse tips og skab et hjem der passer lige ind i tidens trends.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.