Annonce
Rejser

De største indtryk fra USA som rejseland: Troels Bech og hans store familie gør status efter første etape af jordomrejsen

Venice Beach i Los Angeles kan umuligt samles i ét billede. Stedet gjorde indtryk på flere af Bech-familiens medlemmer. Det er et perfekt sted at kigge på alle typer af mennesker, men også at dyrke forskellige former for sport og aktiviteter. Foto: Matteo Paganelli/Wikimedia Commons
De 10 medlemmer af familien Bech og Oscars kæreste, Tilde, giver hver deres bud på markante oplevelser i USA, som de nu har forladt for at rejse til Sydamerika.

Hampus, 11 år:

Stillehavet og strandene, særligt Venice Beach, står klarest for mig. Jeg elsker at bade, og bølgerne var grineren!

Tilde (Oscars kæreste), 19 år:

Jackson efterlod mig med en følelse af at være "hjemme" med den hyggelige atmosfære, smukke natur og river rafting på Snake River - og så havde butikkerne et stort udvalg af bæredygtige varer. Santa Barbara havde lidt af den samme vibe.

Oscar, 20 år:

Jeg husker tilbage på Yosemite National Park med de mægtige granitklipper og smukke vandfald; og så så jeg en bjørn på min løbetur.

Troels, 53 år:

De fantastiske landskaber med Grand Teton, Rocky Mountains, nordlige Utah og særligt Highway 1 langs den californiske stillehavskyst har formet mit indtryk af USA.

Gustav, 15 år:

Særligt Venice Beach har gjort indtryk - her kan jeg lave forskellig slags sport. Der er flot - og så kender jeg det fra Youtube og tv, så det er næsten som at være med i en film som statist.

Sylvester, 10 år:

Three Rivers Campground var mega smuk og dejligt! Vi body-riverraftede i floden. Og det var fedt, at der ikke var internet - så vi var aktive med det, man ku’.

Theo, 7 år:

Las Vegas, hvor vi var på et vildt hotel med otte pools og gaming-rum. Og så var El Matador Beach i Malibu flot med store bølger, jeg badede i.

Bertram, 17 år:

Jeg er mest overrasket over naturen: Diversiteten er helt fantastisk i bare ét land. Tænk bare på forskellen mellem Yellowstone og Grand Canyon.

Nille, 43 år:

Jeg er imponeret over den storslåede natur med Utah som en klar aha-oplevelse. Og så er Yosemite jo bare WOW! Og Highway 1 med alle landskaber på ét stræk og med Henry Miller Memorial Library (where nothing happens!) som en perle.

Asta, 23 år:

Det har været helt vildt at køre igennem så forskellige landskaber og natur, særligt Yellowstone har gjort et kæmpe indtryk på mig. Derudover synes jeg, at stemningen på Venice Beach i Los Angeles var noget helt særligt og noget, jeg nød at være en del af.

Tobias, 24 år: Køreturen på Highway 1 vil alle dage være legendarisk og mindeværdig. Også San Francisco gjorde indtryk med storbyliv, vilde bakker og en kæmpe havnepromenade. Vild by.

Annonce
Theo Cornelius Bech, med sine syv år yngste deltager på turen, var begejstret for et hotel med OTTE pools i Las Vegas. Foto: Colourbox
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byudvikling For abonnenter

Byrådsmedlem er bekymret for kulturarven: Stigende antal bevaringsværdige ejendomme rives ned

Annonce