Annoncørbetalt indhold

De tre største boligtrends lige nu

Dette indhold er sponsoreret

Boligtrends kan være svære at navigere rundt i, da de ændrer og udvikler sig hele tiden. I denne artikel, har vi fastslået tre af de største boligtrends lige nu, så hvis du står og skal opdatere lejligheden, opfriske stuen med en plakat fra Minida, eller have nye farver på væggene, så læs med her for at opnå en indretning lige efter tidens trends.

Billedvæg

Billedvæggen, og den famøse plakatvæg, er meget moderne lige nu. Der findes utallige, smukke Plakater på nettet fra Minida, hvor man kan mixe og matche lige, hvad der passer til ens stil. Minida giver dig et godt udgangspunkt, da de allerede har valgt et flot segment af plakater, så du ikke skal give dig i kast med det arbejde. Så hvis du har en stor flade på en væg, der står og ser tom og trist ud, er det oplagt at lave en plakatvæg som et dekorativt element. Man kan med fordel inkorporere deres citatplakater, for at sætte et mere personligt præg på ens billedvæg.

Organiske former

Organiske former er blevet mere og mere in i den seneste tid. De fleste møbler er oftest meget stramme og kantede i udseendet, men vi kan se en bølge i indretningen med det mere bløde og asymmetriske look. Man kan inddrage de her æstetiske, organiske former i egen indretning i, blandt andet, spisestuen med et rundt spisebord, i stedet for et firkantet, eller med en sofa i stuen, der har runde former i stedet for kantede. Hvis man ikke står og har brug for, eller råd til, at erhverve sig nye møbler, kan man fint inkorporere det organiske ved hjælp af et rundt eller organisk formet spejl i stedet for et firkantet.

Farver på væggene

Vi ser flere og flere bevæge sig væk fra de klassiske, hvide vægge og til noget mere farverigt. Vi har længe været farve forskrækkede, når det kommer til vægfarve, men det sætter denne trend en stopper for. Farver på væggene bidrager til et mere personligt, æstetisk og livligt hjem, og farver kan rent faktisk virke beroligende, det gælder bare om at vælge den rigtige. Pastelfarver på væggene er meget moderne lige nu, men man vil heller aldrig gå galt i byen med en roligere jordfarve på væggen.

Ved at inddrage en eller flere af disse trends, opnår man en moderne indretning med et æstetisk og personligt præg. Find ud af hvad der passer til dig og din stil og tænk det ind i din indretning.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.