Annonce
Aarhus

De udvalgte jubler: Populær kunstudstilling bliver rykket til påsken næste år

Her arbejder censorerne, der valgte værkerne til KP20. Fra venstre Bodil Sohn, Esben Klemann, Mariko Wada, Milena Bonifacini og Kaspar Bonnén. Foto: Ulrik Lund
Kunstnernes Påskeudstilling viser i 2021 de værker, der skulle være vist i år.
Annonce

AARHUS: De, der tidligere på året blev valgt til at være med på KP20, Kunstnernes Påskeudstilling i Aarhus, fik sig en slem skuffelse. Deres værker blev aldrig udstillet. Men det bliver de alligevel.

Bestyrelsen har besluttet, at KP20 og Spring20 ikke aflyses, men udskydes til påsken 2021. De åbner lørdag 20. marts 2021 kl. 14-17.

Begge udstillinger var nået meget langt i forberedelsen, inden coronaen lukkede Kunsthal Aarhus, hvor udstillingen bliver vist.

- Derfor har vi fundet det mest rimeligt at gennemføre udstillingerne, selvom det bliver med et års forsinkelse, siger forretningsfører Ole C. Hansen.

De to udstillingstitler KP20 og Spring20 bliver bevaret, selv om det foregår i 2021.

Censorerne Milena Bonifacini, Kaspar Bonnén, Esben Klemann, Bodil Sohn og Mariko Wada tog stilling til i alt 2030 værker fordelt på 432 ansøgninger.

Til KP20 er udvalgt 126 værker fordelt på 65 ansøgninger (69 kunstnere). Spring20 er for udvalgte, talentfulde kunstnere, der tidligere har været med på KP.

Kunsthal Aarhus ligger J. M. Mørks Gade 13.

Udstillingen

Til KP20 er udvalgt 126 værker fordelt på 65 ansøgninger (69 kunstnere). Samtidig vises Spring 2020. Det sker i 2012 fra lørdag 20. marts i Kunsthal Aarhus, J.M. Mørks Gade 13.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Fup og fakta om corona-bølgen: Hvorfor er Aarhus ramt af coronasmitte lige nu?

AGF

AGF-cheftræner er yderst tilfreds med europæisk lodtrækning: - Vi spiller på hjemmebane, så selvfølgelig er vi favoritter

Aarhus For abonnenter

Da Aarhus blev slået tilbage til start: Coronavirus har taget Smilets By i førergreb

Aarhus

Corona-smitte: Halvdelen af nye tilfælde kommer fra Aarhus

Annonce