Annoncørbetalt indhold

De vigtigste ting i forbindelse med et køb eller salg af bolig - én ting glemmer mange.

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan være en stor mundfuld, enten at sælge eller købe bolig. Derfor overser mange ofte små ting i samme forbindelse, men én af dem er især vigtig at huske. Her er der samlet en række råd og informationer, som du skal huske når du sælger eller køber et hus.


Annonce


Et af de vigtigste punkter

Få fat på en byggesagkyndig. De har den rette uddannelse til at udarbejde en tilstandsrapport i forbindelse med et salg eller køb af en bolig. På den måde er man 110 % sikre på, at boligen er i god stand. Det giver både sælger, men i den grad også køber mere ro i maven.

Den byggesagkyndige kommer med stor erfaring inden for byggeri og den slags. Udover at være erhvervsuddannede har de også lært ovenpå, hvilket giver dem titlen som byggesagkyndig.

I forbindelse med en tilstandsrapport, skal de finde relevant data på boligen, som kunne være relevant. Derudover skal huset tilses udvendigt og indvendigt, hvilket ofte fører til noter på boligens tilstand – små skader som den gængse person aldrig ville opdage. Derfor er en byggesagkyndig vigtig.

Der er ting udendørs på boligen, som man skal være særdeles opmærksomme på, herunder vinduer, ydervægge, sokkel, facade, tag og tagrender. Indendørs er det især vigtigt, at tilstandsrapporten gælder fra toppen til bunden af huset, og alle revner eller skader bliver nævnt.

Med andre ord er det altså vigtigt med en fyldig tilstandsrapport, så begge parter er sikre.


Hvad hjælper en byggesagkyndig ellers med?

En byggesagkyndig kan være behjælpelig med rigtig mange dele, herunder bygningsgennemgang, rapporter på byggeriet og energimærker. Kort fortalt kan man sagtens sige, at de har en bred profil af ekspertise.

En byggesagkyndig har forholdsvis lang erfaring fra diverse byggeprojekter, og kender alle mekanismer i forbindelse med et byggeri. Derfor ved de også hvad de skal kigge efter, når der skal laves en tilstandsrapport eller en anden analyse på boligen.


Få lavet et energimærke

I forbindelse med salg af boligen, er det vigtigt at få styr på husstandens energiforbrug. Det kan der komme med et energimærke, som opsummerer det samlede energiforbrug. Energimærket vil også give et billede af, hvor meget energi man skal bruge til at opvarme boligens kvadratmeter. Sidst men ikke mindst er det en god detalje, at give til køberen, som derved kan udelede mange økonomiske dele af energimærket.


Find den rigtige ejendomsmægler

Når man sælger sin bolig, er det som regel mange års minder, man må give slip på. For nogen er det nærmest et helt liv, som man skal sælge. Derfor er det vigtigt at finde en god ejendomsmægler, som forstår dig og dine behov. Det er vigtigt, at ejendomsmægleren sætter sig ind i husets lange og oplevelsesrige historie.

Hvis kemien med ejendomsmægleren er god, vil de ligeledes gøre en ekstra indsats på, at så meget for boligen som muligt. Derfor er det vigtigt, at du føler en god kemi med ejendomsmægleren, som skal sælge et hus med mange års minder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.