Annonce
Debat

Debat: En samlingsregering er den rette vej under virus-krigen

Debat: Arbejdsløshed og lukkede virksomheder? Eller flere døde og flere mennesker, der er dybt skadet af coronaens senvirkninger? Det er det dilemma, vores folketingspolitikere står over for, når samfundet skal åbnes eller lukkes. Ikke særlig misundelsesværdigt.

Alligevel ser det ud som MF’erne er livet godt op ved udsigten til et slagsmål om, hvordan vi tackler den lumske virus, så der måske med lidt held kan flyttes et par mandater mellem partierne. Jeg vil ikke engang være så venlig at kalde det for et ”politisk slagsmål”. Det er skammeligt og dybt skadeligt for respekten for folkestyret.


Vi er i realiteten i krig mod en snedig fjende, covid-19-virussen. Når vi er i krig, skal vi stå sammen.

Fra debatindlægget


Vi er i realiteten i krig mod en snedig fjende, covid-19-virussen. Når vi er i krig, skal vi stå sammen, både internt i Danmark og eksternt sammen med vores allierede i for eksempel EU og WHO.

Derfor er det eneste rigtige, at vi får dannet en samlingsregering med alle Folketingets partier som deltagere. Så alle MF'erne har lige stort ansvar for at få arbejdet de nødvendige kompromiser sammen i stedet for at føre sundheds- og erhvervspolitik gennem de professionelle og de såkaldt ”sociale” medier.

Vi gjorde det, da Danmark blev besat af Tyskland i 1940, så hvorfor kan vi ikke gøre det i dag? Man må da have lov til at være bare lidt optimist på Danmarks vegne. Det skulle jo nødigt være demokratiet, der skal på intensiv eller det, der er værre?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Der er noget ravruskende galt: Læserstorm satte avisen på sporet af fejl i corona-udmelding fra Sundhedsstyrelsen

Kultur

Syv danske festivaler står sammen: Ikke realistisk med festivaler før sidst på sommeren

AGF For abonnenter

Kampen kort: Når tilskuerne er på plads i Aarhus, ligner AGF et helt andet hold

Annonce