Annonce
Debat

Debat: Er Strøget ramt af butiksdød?

"Da vi længere nede ad Strøget så endnu en lukket butik, begyndte vi at tælle, og da vi nåede ned i bunden af Strøget ved domkirken, havde vi talt ikke mindre end – hold nu fast - 11 nedlukkede forretninger", skriver Tonny Hansen. Arkivfoto: Axel Schütt
Annonce

DEBAT: Forleden gik min kone og jeg en tur ned gennem Strøget og undrede os over ikke mindre end fire lukkede butikker lige ved Rosenkrantzgade.

Da vi længere nede ad Strøget så endnu en lukket butik, begyndte vi at tælle, og da vi nåede ned i bunden af Strøget ved domkirken, havde vi talt ikke mindre end – hold nu fast - 11 nedlukkede forretninger, og så var der måske endnu flere før Rosenkrantzgade. I hvert fald ved jeg, at butikken tilhørende katolsk kirke lige overfor Skt Knuds Torv også står tom. Så det er 12, og nede på Store Torv talte vi endnu én.


Er det mon, fordi handlende her i coronatiden hellere vil handle på nettet end bevæge sig ud i forretningerne på Strøget?


Og så læser vi i avisen, at den store butik H&M på hjørnet af Strøget og Østergade også lukker ned allerede i slutningen af september.

Jamen, hvad i alverden sker der? Det har sikkert noget med corona at gøre. På den anden side har der jo ikke på noget tidspunkt været krav om, at butikkerne skulle lukke ned. Er det mon, fordi handlende her i coronatiden hellere vil handle på nettet end bevæge sig ud i forretningerne på Strøget?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Udvist efter 90 sekunder: - Jeg tænkte, jeg ville udvise lidt ro. Men det var ikke smart ...

Aarhus

Corona gør comeback i Østjylland: Hvor bekymrede skal vi være for det stigende smittetal?

AGF

Patrick Olsen: Vi arbejder som svin

Annonce