Annonce
Kultur

Debat-festival om ligestilling og køn på Folkestedet

Endags-festivalen Talk Town har fokus på ligestilling, køn og feminisme. Der er fuldt program på Folkestedet lørdag 28. september. Foto: PR-foto, Axel Schütt og Hans Petersen
Den københavnske debat-festival, Talk Town, spreder for første gang også sine aktiviteter til Aarhus.
Annonce

AARHUS: Den københavnske debat-festival, Talk Town, spreder i år også sine aktiviteter til Aarhus. Endagsfestivalen, der har fokus på en levende debat om køn, ligestilling og feminisme rykker ind på Folkestedet i Carl Blochs Gade lørdag 28. september.

Talk Town har eksisteret siden 2016 og er, i stil med Folkemødet på Bornholm, aktørbaseret. Den fungerer som en ramme for organisationer, erhvervsliv, foreninger, græsrødder, aktivister, uddannelsesinstitutioner, engagerede borgere og internationale meningsdannere, hvori de kan bidrage med deres mærkesager.

I 2018 samarbejdede Talk Town med over 60 internationale og danske aktører, og festivalen blev besøgt af over 2500 gæster.

Programmet spænder også vidt i Aarhus. Her kan deltagerne blandt andet opleve det dokumentariske kunstprojekt, "100% Fremmed?", der løbende opbygges til op mod 250 portrætter af 250 statistisk udvalgte borgere, der har fået asyl i Danmark siden 1956.

Kvindemuseets rullende pop-up museum kommer forbi. Og så er der burlesqueshow og talk med århusianske Too Burlesque.

Der vil være debat om øremærket barsel til mænd, og foredrag som spænder fra 'Feminisme, køn og bæredygtighed i modebranchen' til "Murer-Mettes" kamp for at få nye badeforhold på byggepladserne.

Se hele det fyldige program på www.talktown.dk/aarhus

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Annonce