Annonce
Debat

Debat: Forkælede unge har fået deres vilje

"Min mand har ikke, siden Danmark lukkede ned i marts, kunnet se vores datter og to børnebørn sammen, da der kun må komme en på besøg ad gangen indendørs og to udendørs. Det er plejehjemsbeboernes livskvalitet", skriver debattøren. Arkivfoto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

DEBAT: Så fik de forkælede unge deres vilje. De unge, der hen over sommeren har været ved stranden, på ferie, til fester, på caféer og haft mulighed for at være sammen med familie og venner, tage til fodbold, holde eid-fest og store begravelser, stiller sig op på Rådhuspladsen, fordi det er så synd for dem, at de ikke må komme i skole og gymnasier mm.

Årsagen er, at det er dem, der på grund af manglende ansvarsbevidsthed, i øjeblikket er skyld i, at der er corona på 22 skoler og andre uddannelsessteder i Aarhus. De er skyld i, at de eneste mennesker i dette land, der ikke har fået lempelser hen over sommeren, er plejehjemsbeboerne.


Det er for øvrigt den generation, der har arbejdet hele deres liv og skabt et velfærdssamfund, der gør det muligt for de unge at tage gratis uddannelser og få SU.

Lise Schaldemose


Min mand har ikke, siden Danmark lukkede ned i marts, kunnet se vores datter og to børnebørn sammen, da der kun må komme en på besøg ad gangen indendørs og to udendørs. Det er plejehjemsbeboernes livskvalitet!

Hvis vi samler alle plejehjemsbeboere på Rådhuspladsen med skilte om manglende livskvalitet og isolation, får de så lov til at få et mere almindeligt liv med besøg i deres egne boliger, så de kan se familie og venner? Mon?

Det er for øvrigt den generation, der har arbejdet hele deres liv og skabt et velfærdssamfund, der gør det muligt for de unge at tage gratis uddannelser og få SU.

Hvor mange i dette land, der lever uden for plejehjemmene, kunne tænke sig at være i plejehjemsbeboernes situation? Den har de befundet sig i siden 12. marts. De straffes for noget, som andre er skyldige i. For det er ikke blandt dem smitten er.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Søndagens coronatal: Stadig lavt smittetryk i Aarhus - men indlæggelserne stiger

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Sport

Sanel Kapidzic trækker stikket fra den professionelle karriere: Familien, kammeraterne og baglåret har sendt det tidligere AGF-talent til Jyllandsserien

Aarhus

Et år med corona: Personligheder fra kulturlivet gør status på året der gik

AGF For abonnenter

Mens AGF (på ny) leder efter en sportschef: Her er fem akutte opgaver, der skal løses

Annonce