Annonce
Debat

Debat: Red Barnet vil have IS-kvinder hjem til Danmark

Syrien: Enhedslistens tidligere politiske leder – nuværende generalsekretær i Red Barnet, Johanne Schmidt Nielsen fører kampagne for at få alle børnene af IS-krigerne ud af lejrene i blandt andet Tyrkiet og Syrien – og hjem til Danmark.

Men ikke nok med, at Red Barnet vil have børnene ud af lejrene. De vil have mødrene med! Det er en dybt forkert – og naiv – tankegang fra Johanne Schmidt Nielsen, at hun placerer IS-kvinderne i en offerrolle – som om, at de intet som helst har haft at gøre med de forfærdelige hændelser, der har fundet sted under IS-fanerne. Hvorfor er det mere legitimt, at sige, at kvinderne skal hjem, end mændene? Medierne har flere gange berettet om at IS-kvinderne i flygtningelejrene fortsætter deres ækle kamp for kalifatet. De hjernevasker deres børn til at fortsætte kampen mod de vantro. Som en IS-kvinde sagde til en udsendt journalist fra DR i juni 2019:

- I skal ikke være bange for de Islamisk Stat-folk, der nu sidder i fængsel. I skal frygte den næste generation og den næste generation igen, siger hun og holder sin søn på skulderen. - De vil bekæmpe de vantros verden. Om Gud vil. Ja – DR’s udsendte sagde ligefrem, at besøget i Al-Hol lejren i Syrien var som at være i kalifatet igen. Det kan godt være, at nogle kvinder trækker et offerkort og lader som om at de ikke har haft noget som helst at gøre med Islamisk Stats ækle handlinger. Ligesom nogle af mændene gør. Underligt, at de alle åbenbart var bagere og købmænd, men ingen var terrorister. Løgnere! Selvfølgelig har kvinderne spillet en stor rolle i Islamisk stat. De har hjernevasket deres børn. Andre af kvinderne i IS-lejrene fortæller åbent, at de håber kalifatet genopstår. ”Vantro” journalister er blevet overfaldet i lejren af kvinderne, ligesom ”vantro” kvinder har fået samme tur. Derfor er det jo ikke underligt, når vi ser videooptagelser af små børn, der prædiker om krig mod de vantro. Det har deres mødre – som Red Barnet vil have hjem til Danmark – lært dem. Det er beskæmmende. Og intet med barnets tarv at gøre, at Red Barnet fortsat vil lade børnene være i kløerne på deres gale og hjernevaskede mødre. Men det er måske det man får ud af, at en tidligere politisk leder for Enhedslisten nu sidder i rollen som Red Barnets generalsekretær.

Annonce
Pia Kjærsgaard, Dansk Folkeparti.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Lad os nu udskifte den rædsel af en nationalsang!

Danmarks Radio markerede traditionen tro nytåret med rådhusklokker, fyrværkeri og DR Pige Koret. Men helt bemærkelsesværdigt præsenterede den nedsparede statsradiofoni en splinterny optagelse sammen med stjernemusikerne i Den Danske Strygekvartet. Og skulle man ikke have opdaget det på grund af almindelig træthed, buldrende brag, løsslupne champagnepropper, forvrøvlede onkler, berusede teenagere, gøende hunde eller festende naboer, kan du få lidt hjælp her! Der var nemlig et tydeligt budskab i repertoiret på de fire fremførte sange: Lad os nu få en nationalsang, som hæver sig over den bedagede, udtjente, lettere patetiske og banale Oehlenschläger-hymne, som vi og tidligere generationer er blevet plaget med siden 1819. Vel var det trange tider efter den ydmygende statsbankerot i 1813 og Norges farvel til unionen året. Lige så deprimerende var Frederik VI´s håbløse klamren sig til taberen Napoleon, selv om kongens rådgivere mindeligt bad ham skifte side i tide. Adam Oehlenschläger og jeg er faktisk begge to studenter fra Efterslægtsselskabets Skole, men vi bliver nok ikke enige om de lyriske kvaliteter i hans selvudnævnte ”Fædrelands Sang”. Det er jo så ravende banalt, at selv Richard Ragnvald fremstår som kunst. Og så er det galt! Der er et yndigt land, det står med brede bøge nær salten østerstrand.| Det bugter sig i bakke, dal, det hedder gamle Danmark og det er Frejas sal. Og for at understrege håbløsheden og de anstrengte rim napper vi altid sidste halvdel af og den 12.!! afsluttende strofe, når vi skal spille landskampe eller være højtidelige. Vort gamle Danmark skal bestå, så længe bøgen speiler sin top i bølgen blå.

AGF For abonnenter

AGF giver stort skulderklap til klubbens unge keepere: - Står 100 procent på mål for det her

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];