Annonce
Debat

Debat: Selvfølgelig kan man grave højspænding ned i Vestjylland

Højspænding: Søndag blev den afsløret: Miljø- og energiløgnen over dem alle. Eksperter har nu afsløret, at selvfølgelig er det teknisk muligt at føre den fremtidige havstrøm fra Nordsøens vindmølleparker de 170 kilometer igennem Vestjylland til det kontinentale net i Tyskland i kabler.

Men det koster kassen. Ethvert tænkende væsen har da kunnet regne ud, at hvorfor skulle det ikke være muligt, når man i årtier har kunnet føre el fra Sverige og Norge under vandet til Danmark? Grunden til energiløgnen er, at vindstrømmen skulle markedsføres billigst muligt for at fremstå som det bedste alternativ til for eksempel atomkraftværker, der som bekendt er no go i de fleste lande.

Nu skulle så lige luskes 170 kilometer el-ledninger igennem den unikke, vestjyske natur og til ulempe for utallige grundejere. Det må være ret irriterende, at nogle eksperter så kommer og afslører de fake news. Nu er der ingen vej uden om: Skal vindkraften have første prioritet, så må man altså betale ved kasse ét for at undgå helt menighedsløse ødelæggelser af dansk natur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Uro efter politiskud i Gellerup: Påsatte brande og stenkast i løbet af natten

Danmark

Uforsvarlig medicinhåndtering og manglende journalføring: Indsattes patientsikkerhed er truet i flere fængsler og arresthuse

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

Annonce