Annonce
Debat

Debat: Vi kan ikke leve af biller og flagspætter

Skovbrug: 21. december havde Maria Reumert et indlæg, hvori hun nedgør skovridere og skovfogeder. Mennesker der har beskæftiget sig med skovdrift i mange år. Det er der ikke noget nyt i fra hendes side. Hun er tilsyneladende ude på at nedlægge produktion i skovbrug og landbrug. Hun ser helst, at landbrugsproduktionen nedskæres.

Landbruget har de seneste år haft en eksport lydende på 166 milliarder, og det når måske de 200 milliarder i 2019. Eksporten fra vores erhvervsliv er grundlaget for vores velfærdsstat, så jeg får min pension, og du får din løn. Den sidste sag foreningen har rejst, er sagen om 210 sommerhuse, der måske er ulovligt opført. Det giver utryghed for ejerne af de sommerhuse.

Det undrer mig også, at medlemstallet for foreningen er faldet fra 260.000 til 129.000. Det ville være en god idé, hvis foreningen ville arbejde på, at der blev sat en stopper for etableringen af opførelsen af de kæmpestore højspændingsledninger, der vil skæmme hele Vestjylland. Til slut vi kan ikke leve af biller, flagspætter, ulve og flagermus.

N.B. jeg har ingen tilknytning til landbruget eller skovbruget.

Kurt Westphal
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Overblik: Læs alt om AGFs nederlag til FC Midtjylland

Annonce