Annoncørbetalt indhold

Den bedste tavle til dit kontor!

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan være svært at holde styr på et kontor. Det flyder rundt med noter fra flere uger siden. Kalenderen er et miskmask af forskellige tegn, du ikke selv kan huske, hvad betyder. Og gulvtæppet – ja gulvtæppet er gemt under mapper ovenpå mapper.

Du har hørt det så tit før. Du skulle tage at gøre rent og få styr på dine sager. Men hvor i alverden starter man lige? Det kan endda være, du fungerer bedst i kaos og rod – eller det bilder du dig i hvert fald ind, at du gør.

Annonce

Men en god start ville være en whiteboard tavle. Det er en tavle, du kan skrive på igen og igen. Skriften kan nemlig hviskes ud.


Noget til enhver smag 

En god start på renoveringen af dit kontor ville være en tavle. Sådan en tavle gør det nemlig muligt at skrive dine vigtige ting ned på. Så slipper du for at sticky notes, der alligevel bliver væk. Og hvis de ikke bliver væk, så ender de som konfetti på gulvet.

Du slipper også for at rode rundt i dokumenter på din computer efter den dagsplan, du skrev, men ikke kan huske, hvad du kaldte.

Med en whiteboard tavle kan du skrive tingene ned – og næsten endnu bedre – så du kan slette tingene igen, når de ikke er vigtige mere.

På den måde slipper du altså for en masse rod. Hvem af os har ikke prøvet at finde en kalender under sengen fra flere år siden? Det rod slipper du for nu – du kan simpelthen bare genbruge din tavle igen og igen.

Desuden er det også bedre for miljøet. Du har også hørt mantraerne – genbrug, genbrug, genbrug. Men nu kan du deltage og være praktisk på én og samme tid. Det er da smart!


Få et mere professionelt kontor 

Men ikke nok med, at det er praktisk og klimavenligt, så ender du også med et mere professionelt kontor. Og det er vigtigt.

Jo bedre et kontor, du har, jo bedre bliver dit arbejde. Der er simpelthen ikke noget, der ødelægger et flow mere end dårlige kontorer. De forvirrer mere, end de gaver.

Få dig derfor et mere professionelt kontor og ryk dit arbejdsflow op i en højere liga med en whiteboard tavle. Måske ville det endda give dit kontor et look-boost. Det trænger det vist til efterhånden, hvis du er ærlig overfor dig selv. Så hvad venter du på?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.