Annonce
Mærk Aarhus

Den helt rigtige gave

Foto: Mærk Aarhus
Er du inviteret til konfirmation, bryllup, eller måske venter der et studentergilde lige om hjørnet? Du skal have en gave med … Men hvordan er det nu lige? Magasins personlige shoppere kender til tidens trends og følger med i stil og design, så kig forbi dem for råd og vejledning

Flaget skal til tops. De danske forårs- og sommermåneder byder igen på masser af festligheder. Konfirmationer, bryllupper, og inden sommeren rammer helt, springer årets studenter ud. Alt det betyder gaver og ønskesedler, men hvor finder man hjælp til den rette gave? Mærk Aarhus har besøgt Magasins personlige shoppere.

Det fineste gavepapir skal frem. En gave er ikke bare … Det handler om den rigtige gave – valgt med hjertet og pakket ind med masser af kærlighed, naturligvis. Det er holdningen hos Louise Møller Olsen og Christian Wiekhorst Jensen, som er ansat hos Magasin som personlige shoppere.

Det betyder, at du som kunde kan booke tid hos dem, hvis det drejer sig om et større indkøb – eksempelvis flere sæt tøj. Men det også en mulighed blot at finde dem i varehuset og bede om hjælp. De ved nemlig om nogen, hvad en god gave er.

Konfirmanden:

Pengegaver er altid et hit, mens smykker til pigerne er en tradition i mange familier, særligt fra bedsteforældre. De unge piger er også ret vilde med tørklæderne fra lala Berlin, hvis der skal handles tekstil. Til drengene er et par gode hovedtelefoner ofte på ønskelisten – eller et par gode sneaks.

Studenten:

Den lækre lædertaske med plads til studiebøger samt laptoppen går man ikke galt i byen med.

Igen er der smykker til pigerne og lidt det samme til den unge mand, som sætter pris på et lækkert ur og måske et matchende armbånd.

Pigerne tænker lidt længere frem og er måske i gang med at samle service til huse, og studentergaven kan jo rumme de gode og lidt dyrere designerbrands fra øverste hylde. De unge mænd kigger på lækkert bar-/drinksudstyr. De senere år er udvalget af smukke coffee table books også kommet på de unges ønskesedler.

Træfigurer fra alverdens designere er også en velkendt gave.

Brudeparret:

Lamper. Ofte er lamper på ønskelisten, og her er der mange med soft-touch på markedet. Flowerpot-lamperne er et hit – i alverdens farver og i flere størrelser – både til sengebordene og til stuen.

Også de lækre designstel er ofte på ønskelisten og ofte sammen med skåle, vaser eller kander fra Georg Jensen. Bestik, duge, sengesæt, Moccamaster eller Nespressomaskine.

Tag billeder med

De to professionelle shoppere anbefaler, at man tager et billede med af den eller de personer, man er på jagt efter gaver til. Louise Møller Olsen og Christian Wiekhorst Jensen, er vant til at se på mennesker og ud fra hvordan den enkelte er klædt, få et billede af hvem der er hovedperson, forklarer de.

- De unge drenge, der skal konfirmeres, har måske endnu ikke helt fundet deres stil endnu. De kan være lidt svære. Til gengæld er de gode kunder på deres blå mandag, understreger Christian.

- Det er svært at finde den helt rigtige gave. Og derfor hjælper vi gerne. Men sæt lidt tid af. Det betyder noget at komme med det rigtige – og når det så er fundet, skal det pakkes smukt ind. Det klarer vi også, lover Louise.

Aarhus For abonnenter

Ambulancer i Aarhus er under pres: Der mangler jævnligt så meget mandskab, at det forlænger ventetiden på hjælp

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Aarhus For abonnenter

Moesgaard Museum beskyldes for at skæmme naturperle: - Det er jo ren Klondike med udsigtstårn og campingvogn

AGF For abonnenter

Stiften har været AGF-karaktererne igennem: Her er årets spiller, forårets profil og sæsonens bedste kamp i den rædderlige sæson

Alarm 112

To personer løb over for rødt for at nå bus: Begge blev kørt ned og sendt på skadestuen

Aarhus

Champagne kan nydes i enhver anledning: Interessen for mousserende vine er på vej frem

Vindmøller er fyldt med stål og beton: Så grønne er de rent faktisk

Debat

Når ældre mænd kræver, at kvinder tier: Personligt siger jeg tusind tak til dem, der klager over striptease

Sport For abonnenter

Se nedrykningsbraget fra 2. division: Middelfart kæmpede mod Brabrand

Kultur

Fejring i Mindeparken: Kæmpestort børnekor synger for Dronningen

Erhverv

Kommunen køber kæmpe ejendom i Viby for 34 mio. og har van(d)vittige planer for bygningerne

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Byudvikling

Nu kan der bygges tæt i Sonnesgade - men byrådet løfter en pegefinger

Kultur For abonnenter

Jacob og Helle tænker tøj som 'gourmetshopping': Det skal være ærligt og personligt

Sport

Leverede comeback efter pausen: Langskud og scoring på direkte hjørne gav Brabrand første sejr i 11 kampe