Annonce
Aarhus

Den hvide gedeost fik guld i Guldsmedgade

Finn Pedersen, der hver dag møder kunderne i Grand Fromage i Guldsmedgade, høstede stor anerkendelse ved Årets Ostfestival i Svendborg. Foto: Grand Fromage

Ved Årets Ostefestival sikrede osteriet og osteforretningen Grand Fromage i Guldsmedgade sig guld, sølv og bronze.

Annonce

Akkurat som ølentusiaster har deres egen festival, kastede ostefans sig ud i den 16. Årets Ostefestival i Svendorg. Det skete med stor hæder til den århusianske osteproducent Grand Fromage med forretning i Guldsmedgade.

Det blev ikke bare til guld men også sølv og bronze til Grand Fromage. Nærmere bestemt lød hæderen på to guldmedaljer, tre af sølv og to af bronze til Grand Fromage, der fremelsker flere af sine oste i ostemodningstræhuse i Klank ved Galten.

Guldmedaljerne blev tildelt til Hvid Ged med Dildkrone Økologisk og til Marsk Brie Økologisk, som begge vandt deres kategori med højeste point. Sølvmedaljerne gik til Blicher, Lindbjerg Blue og Lindbjerg Hvid Ged. Bronzemedaljerne blev tildelt til Fåre Blue og Capryl m/fennikel ged.

Vinderen af Nordens ostefestival blev Hyby Blå fra Soldattorpets mejeri ved Malmø med absolut højeste point af alle 102 Nordiske Håndværksoste, som var til bedømmelse.

Vinderosten Hyby Blå samt de øvrige Grand fromage oste kan smages i Grand fromages butik i Guldsmedgade 27 i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce