Annonce
Kultur

Den kradse senior-standupper er tilbage: Hausgaard føjer Forum til ny turné

Niels Hausgaard drager i det ny år ud på en omfattende danmarksturné, der runder Forum Horsens 20. marts. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce

Horsens: Bogstaveligt talt: Niels Hausgaard er en af dansk underholdnings mest grand old, men selv om den populære nordjyde fejrede 75-års-fødselsdag tidligere i år, er hans humormuskel stadig stærk. Og nu bruger han den igen. Også i Horsens.

Horsens & Friends har netop offentliggjort, at Hausgaard kommer forbi Forum Horsens til foråret som et led i sin nye danmarksturné, "Du ved, hvad jeg mener", hvor ambitionen igen er at klemme komik ud af danskheden.

Med turneen nærmer entertaineren sig 50 år på landevejen, og det er erfaringerne fra hans mange møder med danskerne, der danner grundsuppen i "senior-standupperens" ny show.

"Efter at have turneret landet tyndt - optrådt i øst og i vest - har han lært os at kende. Og vi er forbavsende ens, er hans vurdering. Der er lidt forskel på, hvordan det lyder, når vi taler - og hvor hurtigt det går. Der er forskel på, hvor tæt vi bor, men ellers er vi forbavsende ens," står der i en pressemeddelelse om "Du ved, hvad jeg mener".

- Heldigvis er der masser af ting, som vi er uenige om - og det er drivkraften, som for eksempel religion, politik, samfundsforhold. Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre, siger Hausgaard, der i mange år har haft Horsens som fast stop på sine turneer.

"Du ved, hvad jeg mener" spiller i Forum Horsens 20. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trusler, verbale overfald og spytklatter:  Konflikter mellem pårørende og ansatte på udskældte plejehjem

Annonce