Annonce
Sport

Den onde ånd fra Falster gjorde det igen: Sen hollandsk scoring stjal sejren

Celine Lundbye blev Aarhus Uniteds topscorer med ni scoringer. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Aarhus United var foran det meste af anden halvleg, men Dione Housheer scorede sejrsmålet med 13 sekunder igen.

HÅNDBOLD: Før onsdagens kamp havde Aarhus United prøvet at vinde over samtlige hold i damehåndboldligaen på nær Nykøbing Falster Håndbold.

Og sådan er det stadig.

For med 13 sekunder tilbage fik den skydeglade hollænder Dione Housheer scoret til slutresultatet 25-24 i en yderst tæt kamp.

Aarhus United var ellers foran det meste af anden halvleg, og otte minutter inde i anden halvleg førte århusianerne ellers med fire mål. I anden halvleg var NFH kun foran, da Kristina Kristiansen scorede til 21-20 med ti minutter igen og så selvfølgelig ved Dione Housheers sene mål.

- Det er meget hektisk håndboldkamp med stor intensitet. På nær vores firemålsføring i starten af anden halvleg, er der ikke et hold, der kommer rigtig foran. Vi skal holde føringen noget længere, og hvis vi havde holdt den fem-syv minutter længere, havde vi været bedre med i de sidste minutter i kampen.

- Jeg er stolt over vores egen præstation, og vi leverer en rigtig flot forsvarsmæssig og angrebsmæssig præstation. Jeg synes, vi havde fortjent et enkelt point som minimum, hvis man kan tale om fortjent i sport, og jeg er ked af det på pigernes vegne over, at vi ikke får noget med, siger Aarhus Uniteds cheftræner Heine Eriksen.

Nykøbing overhaler dermed Aarhus og kommer op på den vigtige ottendeplads, mens Aarhus United selvsagt ryger ned som nummer ni.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Aarhus

Bruno har uddannet 400 til at spille jagthorn: - Jeg bliver ved med at spille, så længe jeg kan tygge smør

Danmark

Fund af væsentligt bevismateriale: Ledende nynazist og 27-årig varetægtsfængslet for hærværk på jødisk gravplads

Annonce