Annonce
Sport

Den onde ånd fra Falster gjorde det igen: Sen hollandsk scoring stjal sejren

Celine Lundbye blev Aarhus Uniteds topscorer med ni scoringer. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Aarhus United var foran det meste af anden halvleg, men Dione Housheer scorede sejrsmålet med 13 sekunder igen.

HÅNDBOLD: Før onsdagens kamp havde Aarhus United prøvet at vinde over samtlige hold i damehåndboldligaen på nær Nykøbing Falster Håndbold.

Og sådan er det stadig.

For med 13 sekunder tilbage fik den skydeglade hollænder Dione Housheer scoret til slutresultatet 25-24 i en yderst tæt kamp.

Aarhus United var ellers foran det meste af anden halvleg, og otte minutter inde i anden halvleg førte århusianerne ellers med fire mål. I anden halvleg var NFH kun foran, da Kristina Kristiansen scorede til 21-20 med ti minutter igen og så selvfølgelig ved Dione Housheers sene mål.

- Det er meget hektisk håndboldkamp med stor intensitet. På nær vores firemålsføring i starten af anden halvleg, er der ikke et hold, der kommer rigtig foran. Vi skal holde føringen noget længere, og hvis vi havde holdt den fem-syv minutter længere, havde vi været bedre med i de sidste minutter i kampen.

- Jeg er stolt over vores egen præstation, og vi leverer en rigtig flot forsvarsmæssig og angrebsmæssig præstation. Jeg synes, vi havde fortjent et enkelt point som minimum, hvis man kan tale om fortjent i sport, og jeg er ked af det på pigernes vegne over, at vi ikke får noget med, siger Aarhus Uniteds cheftræner Heine Eriksen.

Nykøbing overhaler dermed Aarhus og kommer op på den vigtige ottendeplads, mens Aarhus United selvsagt ryger ned som nummer ni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Uro efter politiskud i Gellerup: Påsatte brande og stenkast i løbet af natten

Danmark

Uforsvarlig medicinhåndtering og manglende journalføring: Indsattes patientsikkerhed er truet i flere fængsler og arresthuse

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Video: 52-årig mand skudt af politiet under Stram Kurs-demo i Aarhus - uroligheder i Gellerupparken

Annonce