Annonce
Navne

Den rigtige Sophie fylder 50 år

Annonce

50 Sophie Pedersen, Risskov, fylder søndag 30. september 50 år.

Lige siden hun som ung au pair-pige i Paris købte ind til sin mors modebutik og fik nyhederne sendt hjem, har Sophie Pedersen haft en sikker næse for modens tendenser. Og i Sophies Tøjhus, som er stiftet i latinerkvarteret i Aarhus i 1969 og opkaldt efter hende, er hun stadig en uundværlig sparringspartner for mor Birthe Pedersen. Kunderne nyder også godt af Sophie Pedersens sikre sans for stil og sammensætninger, og de sætter pris på hendes rolige og imødekommende væsen.

I byens kulturliv er hun et kendt og afholdt ansigt, og hun forbruger alverdens kunst- og kulturoplevelser med glæde og engagement. Musikken har en stor plads i fødselarens liv, og hvor for eksempel Claus Hempler, Pernille Rosendahl, Tina Dickow, Anissette eller Cecilie Nordby optræder, kan man regne med at se Sophie Pedersen blandt tilhørerne. Hun har gennem mange år været medlem af Aros-klubben Erhverv, hvor hun med stor glæde og passion har fulgt kunstens udvikling. Også i byens mange gallerier har hun haft sin gang. Hun har i mange år selv malet og nydt koncentrationen og fordybelsen.

Engagementet omfatter også byens myldrende liv i det hele taget, og Sophie Pedersen hjælper altid gerne dem, som har brug for en hånd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Aarhus

Østergaards farvel til politik overrasker ikke bagland: - Men en bevægende dag

Annonce