Annonce
Aarhus

Den unge direktør var rørt, da P. Clausens Fiskehandel vandt en pris: Det er et signal til min far om, at der er styr på forretningen

Jakob Clausen var en glad mand efter P. Clausens Fiskehandel blev kåret til byens bedste specialbutik. Foto: Kim Haugaard
P. Clausens Fiskehandel blev torsdag aften kåret til byens bedste specialbutik.

AARHUS: Han skulle lige trække vejret en ekstra gang. Prisen som byens bedste specialbutik ramte nemlig Jakob Clausen lige i hjertet. Da vinderen skulle kåres torsdag aften, var det P. Clausens Fiskehandel, der blev nævnt som vinderen.

En anerkendelse, der lunede gevaldigt i disse coronatider, hvilket den unge direktør ikke lagde skjul på, da han havde fået taget det obligatoriske vinderbillede sammen med faderen Søren Clausen og to af butikkens ansatte.

- Det betyder rigtigt meget for mig personligt at stå med den her titel. Det er første gang, at jeg kan vise over for min far, at vi er byens fiskeforretning. Det har været lidt en ambivalent tid, fordi vi har lidt under, at engro og restauranterne har været lukket ned. På den anden har vi oplevet en utrolig imødekommenhed i vores detailbutik. Der er mange tanker og følelser, der løber rundt i kroppen lige nu, sagde den unge fiskehandler.

Annonce

Han var tydeligvis mærket følelsesmæssigt. Ikke mindst fordi han med titlen kan vise sin far, at der er styr på butikken. Styr på fremtiden.

- Jeg har enormt mange følelser i forhold til familien i forhold til denne pris. Jeg har haft forretningen i tre år og det her er et ekstra pust og et signal til min far om, at han godt kan slappe af og gå på pension, for der er styr på forretningen. Det er et skulderklap til butikken. Det er en meget lokal pris det her, sagde en glad Jakob Clausen.

Team P. Clausens Fiskehandel. Foto: Kim Haugaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Naturligvis skal vi stille krav til Nemlig.com og alle andre: Virksomheder skal ikke score fortjeneste på ryggen af de ansatte

Aarhus For abonnenter

Hvad blev der af Sculpture by the Sea? Aros-direktør drømmer om igen at vise strandkunst

Alarm 112

Politiet blev snydt af bilentusiaster: Kørte ræs i industrikvarter

Annonce