Annonce
Sport

Dennis Ceylan blev knockoutet og nærmer sig karrierestop

Super bantamvægteren Dennis Ceylan tabte for anden gang til spanske Jesus Sanchez på knockout. Foto: Johan Gadegaard

Denne weekend kan vise sig skæbnesvanger for flere ikoniske Aarhus-boksere, efter at både Dennis Ceylan og Lolenga Mock tabte ved et stævne i Struer. Talentfulde Enock Poulsen vandt dog sin kamp i Nykøbing Falster på knockout.

Annonce

BOKSNING: En æra er måske ved at være forbi i moderne århusiansk boksning, efter at Dennis Ceylan og Lolenga Mock lørdag begge blev besejret ved et stævne i Struer.

Dennis Ceylan var oppe imod Jesus Sanchez fra Spanien, som han tidligere har tabt til, i en kamp om EM-bæltet. Og endnu engang tabte den tidligere OL-bokser.

Århusianeren blev ramt af en hel serie af slag i femte omgang, så han omtumlet væltede omkuld i ringen. Han forsøgte at rejse sig men havde voldsomme problemer med blot at komme på benene. Da han endelig fik rejst sig, kunne han ikke holde balancen, og kamplederen stoppede kampen.

Nederlaget betyder muligvis et karrierestop for 29-årige Ceylan, der inden kampen selv udtalte:

- Jeg ved, at alt kan ske i boksning. Jeg ved, at jeg kan slå de bedste og tabe til de værste. Og jeg ved, at hvis jeg ikke vinder over Sanchez, så har jeg mistet modet og håbet, og så kan jeg lige så godt lægge handskerne på hylden.

Dennis Ceylan har bokset 24 kampe som professionel. Han har 19 sejre, to uafgjorte og nu tre nederlag - heraf to til Sanchez på knockout og ét til Josh Warrington, der siden er blevet verdensmester.

Også Lolenga Mock kan nærme sig et karrierestop efter at han tabte lørdag aften i Struer, selvom det vil være historieløst at afskrive den 46-årige bokser.

Mock tabte til argentineren Mateo Damian Veron på point efter otte omgange.

Inden kampen udtalte han til Stiften, at en sejr sandsynligvis ville åbne nye døre for ham. Det er uvist hvad fremtiden byder på nu, hvor han led sit andet nederlag i træk.

- Jeg har på fornemmelsen, at det her kan blive et rigtigt godt år for mig. Kroppen har det rigtigt godt og jeg ligger så højt på listen hos det største internationale bokseforbund, at jeg vil være interessant at møde for de fleste. Mit management, MTK Global, har sagt, at hvis jeg vinder min kamp, så kan der ske spændende ting i den nærmeste fremtid.

Annonce

Ny knockout til Poulsen

Meget bedre gik det for 26-årige Enock Poulsen fredag aften hvor han boksede ved et Mogens Palle-stævne i Nykøbing Falster.

For anden kamp i træk vandt han på knockout, da han stoppede Berman Sanchez fra Nicaragua i femte runde.

Århusianeren er inde i en god stime, men lader sig ikke rive med i det politiske spil for en titelkamp.

- Nej, jeg har mange år endnu - der er ingen grund til at forcere noget. Jeg tager det stille og roligt, siger Enock Poulsen til Ekstra Bladet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Aarhus

Langvarig politijagt på tricktyv er slut: 42-årig mand sigtes for 13 tyverier fra ældre i Aarhus

Annonce