Annonce
Sport

Der var problemer i første halvleg: Men AGF's kvinder snuppede fortjent sejr i lokalbrag

Mathilde Kruse og Maria Denius. Arkivfoto: AGF/Ole Nielsen.

FODBOLD: Det tog sin tid, men der kan ikke argumenteres imod, at AGF Kvindefodbold var den rigtige vinder, da de lørdag startede kvindeligaens kvalifikationsspil med at vinde 2-0 over ASA.

Kvalifikationsspillet er bygget op således, at de nederste to fra Kvindeligaen samt de bedste fire fra 1. Division mødes i en gruppe og møder hinanden to gange hver. Top to bliver en del af Kvindeligaen i næste sæson.

AGF er storfavoritter til at tage den ene af de top oprykningspladser, men de havde enkelte problemer mod ASA. Efter de første fem minutter havde AGF to store chancer, men målet udeblev, og det gjorde chancerne så også i resten af de 45 minutter.

I anden halvleg skabte AGF dog adskillige halvstore chancer og efter en time sparkede Hannah Holgersen bolden ind. Den nytilkomne angriber satte indersiden på en nedfaldsbold og sparkede bolden sikkert ind.

Med otte minutter igen lukkede Mathilde Kruse så kampen, da hun løb fra hele ASA-forsvaret og sluttede sin tur af med at runde Katrine Ingeman Beck i ASA-målet.

AGF går nu på landskampspause. Om 14 dage skal holdet på udebane mod Sundby.

Kvindeligaens kvalifikationsspil

AGF Kvindefodbold - ASA 2-0 (0-0)

  • 1-0 Hannah Holgersen (62.)
  • 2-0 Mathilde Kruse (82.)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Schouby om ny sportschef: Vigtigste opgave bliver at købe nye spillere og trimme truppen

Danmark For abonnenter

Runes knogler er skrøbelige som glas

Annonce