Annoncørbetalt indhold

Derfor bør du overveje trådhegn til din have

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du en af dem som får en stor nydelse af uderummets sfære? For mange husejere landet over, er haven et fredfyldt og idyllisk sted. Ikke to haver er nødvendigvis ens, hvorfor der kan være forskellige forestillinger af, hvad den perfekte have er.


Annonce

Den perfekte have

For nogle personer er svaret på den perfekte have et frodigt og grønt beplantet paradis. For andre personer indeholder den perfekte have en forfængelig minimalisme mv. Ligeledes er der nogle personer som bruger haven som et aktivt tilflugtssted, hvor de kan få fred og ro eller engagere sig aktive eller sportslige aktiviteter.

Der findes derfor utallige svar på den perfekte have. Dog er der enighed blandt mange om, at en tom have kan give en ensom eller manglende udstråling til hjemmet. Mange personer vælger her i forskellige udstrækninger at beplante haven med buske, bede, frugttræer mv.


Grønne tilføjelser kan være med til at puste liv i din have, men også give dit hjem en friskere udstråling. Dog kan de også give anledning til uvelkommen indtrængen fra dyrevildt såsom rådyr, hjorte, gnavere og fugle.

Omfanget af indtrængen og bespisning afhænger i mange tilfælde af, hvor i landet du er bosat. Bor du tæt eller inde i større byer, kan risikoen være betydelig mindre, end hvis du bor længere ude på landet. Uanset geografien, kan det som haveejere og ”grøn” forælder være en ubehagelig overraskelse at komme hjem til nøgne og bespiste træer, buske mv.

Det er dog ikke alle, som har råd til at opsætte en almindelig hegnløsning i deres have grundet størrelsen af grundet. Ligeledes kan det for nogen ødelægge havens idyl og følelse af frihed. Befinder du dig i denne situation, kan det at holde sin have grøn føles som en evig og opadgående kamp mod naturen. Det behøves dog ikke nødvendigvis at være sagen.


Sikring af hjemmets udtryk

Når det kommer til midlertidig sikring af havens planter og grund, kan et trådhegn være den ideelle løsning for dig. Trådhegn er kendetegnet for dets hegnsfag af flettede og galvaniseret tråde med små rektangler.

Det at hegnet er galvaniseret, betyder at det er vedligeholdelsesfrit og modstandsdygtighed overfor indtrængende dyrevildt. Andre store fordele ved denne hegnløsning er, at det er en meget afdæmpet hegnsløsning, som er meget let at opsætte. Du kan derfor indenfor kortvarsel og alt behov opsætte hegnet, således at dine udsatte planter, buske mv. er sikkert afskærmet.

Hurtig opsummering af nogle fordele ved trådhegn:

  •       Økonomisk
  •       Meget let opsætning
  •       Afdæmpet hegnløsning
  •       God sikring af udsatte planter
  •       Kan opsættes om vinteren

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.