Annoncørbetalt indhold

Derfor bør du undersøge om din fagforening og a kasse er det rette for dig.

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Uanset om du allerede er medlem af en fagforening eller du slet ikke er medlem af en endnu, så bør du altid sikre dig at din fagforening er den bedste fagforening for din branche og dine behov. Det er altid en god idé at sammenligne de forskellige muligheder således at du kan vælge den bedste løsning. Læs meget mere om fagforening, a-kasse, hvordan du vælger og hvad du skal være opmærksom på når du vælger, lige her. 


Annonce

Måske har du været medlem af den samme fagforening i mange år og glemt at gøre dig overvejelser om der findes muligheder som er billigere, bedre eller mere relevante for dig. For rigtig mange kan det gøre en stor forskel at skifte fagforening og A-kasse. Skift fagforening hvis du for eksempel skifter job til en anden branche, eller ønsker mere rum i økonomien.


Det behøver slet ikke være svært og ofte er det en rigtig nem og overskuelig proces. Hos allefagforeninger.dk kan du nemt og overskueligt sammenligne en række forskellige fagforeninger, for bedre at danne et overblik over hvad de forskellige fagforeninger kan tilbyde dig, og hvad du får for pengene. Mange fagforeninger er tilknyttet en A-kasse og omvendt. Derfor kan du her også danne dig det samme overblik over hvad A-kassen tilbyder dig, når du melder dig ind. Desuden kan du læse meget mere om danske fagforeninger og A-kasser, samt hvordan du nemt og hurtigt skifter.


Hvad gør en fagforening? 

Fagforeningen kan for dig som lønmodtager hjælpe med en masse ting. En god og trofast fagforening er din makker igennem arbejdslivet, og sørger for at du får de rette vilkår hele vejen igennem. Igennem tiden har fagforeninger spillet en kæmpe rolle på arbejdsmarkedet, og sat utrolig mange milepæle for lønmodtageren.


Du kan bruge din fagforening når du har problemer på arbejdet, eller når du har brug for vejledning og assistance. Fagforeningen kan for eksempel hjælpe dig med ansøgninger, CV og med kontrakter. Desuden kan du gå til fagforeningen hvis du har brug for at få forhandlet lønaftaler, arbejdstider eller måske barsel. Derudover kan det være en stor tryghedsfaktor at vide at du har en god fagforening i ryggen, hvis du er udsat for chikane eller ubehagelige hændelser på arbejdspladsen.


Fagforeninger forhandler også kollektive aftaler, hvilket vil sige at de forhandler om vilkår der dækker alle på arbejdspladsen. Også dem som ikke er medlem af en fagforening, eller dem som er medlem af gule fagforeninger. En gul fagforening er de tværfaglige fagforeninger, som ikke er specifikke indenfor en særlig branche. De er ofte lidt billigere, men er derfor også begrænsede, og kan ikke tage din sag i Arbejdsretten eller acceptere medarbejdernes strejkeret.


Uanset hvad så, var og er fagforeningerne utrolig vigtige for arbejdsmiljøerne, og arbejder hele tiden aktivt for at arbejdsmiljøerne er gode og sunde for lønmodtageren.Hvad er forskellen på en fagforening og en A-kasse? 

Hvis du har svært ved at holde styr på hvad der nu lige er forskellen mellem en fagforening og en A-kasse, så får du den lige her. Fagforeningen primære funktion er beskrevet overfor, og A-kassen kan altså således noget andet.


A-kassen er en sikring til dig, hvis du bliver arbejdsløs. Det er nemlig kun via en A-kasse at man har mulighed for at få udbetalt dagpenge, hvis man pludselig står uden job. Desuden kan A-kassen biddrage med kurser, som hjælper dig med at komme tilbage på arbejdsmarkedet så hurtigt som muligt.


Sammenlign og skift hvis det er det rette for din situation

Som med rigtig mange andre ting er det altid en fordel at opveje fordele og ulemper ved ens muligheder. Du får de bedste goder ved en fagforening og A-kasse som passer til dine behov, og derfor kan det virkelig betyde meget hvis du får skiftet til en løsning der er bedre.


Det er for eksempel forskelligt fra branche til branche, hvad der er behov for at fagforeningerne er erfaren indenfor. Du bør derfor overveje om der findes en løsning til netop din branche, som er bedst egnet til at rådgive dig specifikt på det område du arbejder i. Der er altså ingen grund til som pædagog at være medlem af en fagforening for laboranter. Desuden vil det også være en fordel at sammenligne fagforeninger og A-kasser, når du skifter job, og særligt hvis du skifter til en anden branche.


Desuden er der også stor forskel på hvad fagforeningerne og A-kasserne koster om måneden, og du kan måske være heldig at spare penge ved at skifte. Husk at det ikke er altid at de helt billige løsninger kan tilbyde samme goder som de lidt dyrere løsninger. Husk også at nogle arbejdspladser kan have tendens til kraftigt at opfordre til en særlig fagforening og A-kasse. Men der er frit valgfrihed, og du er helt fri til at vælge lige præcis det du ønsker.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.