Annoncørbetalt indhold

Derfor skal du blive en del af lydbogstrenden

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er næppe gået nogens næse forbi, at det er blevet ekstremt populært at lytte til en lydbog frem for at læse en bog. Der er nemlig flere og flere, der har taget lydbogstrenden til sig, fordi de har opdaget, hvad det er, som lydbøger kan. Lydbøger er helt geniale, fordi du kan lave praktiske ting imens, at du får en god bogoplevelse. Når det i en travl hverdag kan være vanskeligt at finde tid til at sidde og slappe af med en god bog, er det smart, at du kan få en litterær oplevelse og lytte til en spændende fortælling, imens du er på farten, ude at handle eller ved at gøre rent. Har du gået og overvejet også at hoppe med på lydbogsbølgen? Så læs med her og find ud af, hvordan du kommer i gang!

Hvordan kommer man i gang med at lytte til lydbøger?

Annonce

Den letteste måde at lytte til en lydbog er ved at streame den i en app på din smartphone. Der findes efterhånden rigtig mange forskellige tjenester, som du kan vælge imellem som eksempelvis BookBeat der her er anmeldt på Lydbogormen.dk. BookBeat tilbyder over 100.000 forskellige spændende titler, som består af både lydbøger og e-bøger. Lige nu kan du få en gratis prøveperiode på 45 dage, så du har muligheden for at vurdere, om du vil betale for et fast abonnement fremover og få adgang til alle de spændende titler efter den gratis prøveperiode. BookBeat har tre abonnementer, som er Basic-abonnementet, Standard-abonnementet og Premium-abonnementet. Basic-abonnementet koster 79 kroner om måneden og giver adgang til 20 timers lytning, Standard-abonnementet koster 109 kroner om måneden og giver adgang til 100 timers lytning og Premium-abonnementet koster 149 kroner om måneden og giver ubegrænset adgang. Der findes både faglitteratur og skønlitteratur, som eksempelvis selvbiografier, krimier, fantasyromaner og meget mere, så der er noget at vælge imellem for enhver smag!

Hvorfor lytte til lydbøger?

Måske du kan genkende det scenarie, at du kaster et blik på din fyldte bogreol og tænker, at du også snart skal få læst nogle af de bøger, som har stået og samlet støv, siden du fik dem til jul. Det sker bare aldrig, vel? Det er nemlig svært at komme i gang med alle de bøger, som du bare ikke får læst, når du også har en travl hverdag. Her er lydbøger smarte, for du kan vælge at lytte til en af de bøger i stedet for! Du vil formentlig finde ud af, hvor afslappende det er at forsvinde ind i et helt andet univers. At lytte til lydbøger giver dig nemlig en god og nem mulighed for at få koblet helt af. Slå ørerne ud og lad dig blive grebet fortællingen enten alene og sammen med en anden, uanset om du foretrækker en fantasyroman, en selvbriografi eller en spændende krimi. Og så er det desuden også super smart, at du kan tage den gode fortælling med dig overalt!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.