Annonce
Navne

Designkøbmand fylder 50 år

Peter Mahler Sørensen

50 Peter Mahler Sørensen, der bor i både Brabrand og Vedbæk sammen med sin familie, fylder 50 år torsdag 13. september. Han er administrerende direktør for og medejer af designvirksomheden Please Wait to be Seated, København.

Peter Mahler Sørensen er uddannet cand. merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus og har en supplerende lederuddannelse fra IMD Business School i Lausanne Schweiz. Salg, design, branding og ledelse er gennemgående træk i hans karriere, startende med det første job som marketingmanager i softwarevirksomheden Ravenholm Computing og herefter hos Minolta og Brandhouse. Efter dette skiftede han fra rådgiverrollen til at eje og lede møbel- og designvirksomheder. Først Engelbrechts Furniture og nu Please Wait to be Seated, der sælger møbler og lamper.

Endvidere er Peter Mahler Sørensen bestyrelsesformand i Bygholm Wood, bestyrelsesmedlem af arkitektfirmaet Kjaer & Richter og medlem af VL-gruppe 38 i Aarhus.

Arbejde og fritidsbeskæftigelser har ingen klare skillelinjer, da der er stort overlap. Passionen er nemlig dansk arkitektur fra 1950 til 1970, hvorfor han pt. også er i gang med at renovere et hus i Vedbæk fra 1962 tegnet af Jørgen Bo & Vilhelm Wohlert, og han har forinden gjort det samme med sin Friis & Moltke-bolig i Brabrand. Den resterende fritid bruges på netværkscykling i bl.a. Team Aarhus Sydbank, rockkoncerter, rejser og venner.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce