Annonce
Dette er et læserbrev. Det udtrykker skribentens eller skribenternes holdning.
Debat

Det bliver værre endnu: De socialdemokratiske kommissærer splitter vores folkeskole ad

"Efter bedste marxistiske devise skal vores børn nu tildeles et gymnasium ud fra, hvad mor og far tjener. Ja, du læste rigtigt. Den negative sociale arv, som forældrene måtte have knækket gennem flid og dygtighed, den skal deres børn nu ikke længere have. De skal nu køres i busser hen til et gymnasium, som et socialdemokratisk regneark har udregnet", skriver Jens Kloppenborg. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

DEBATINDLÆG: Den danske ungdom er noget, vi kan være stolte af. De klarer sig godt i skolen, de gennemfører deres videregående uddannelser på rekordtid. De ryger mindre og drikker mindre, end da jeg var ung, og så begår de mindre kriminalitet end tidligere.

Det kan derfor virke noget paradoksalt, at vores socialdemokratiske regering laver det ene tiltag efter det andet, der hamrer løs på netop vores ungdom.

Seneste sundhedsudspil fra regeringen indeholder den store hammer - rettet mod en ungdom, der netop gennem oplysning og ændret adfærd har skiftet stil, så de ryger og drikker mindre, end deres forældre gjorde i deres alder.

Annonce

Alligevel kan vores socialdemokratiske regering ikke holde sig fra forbudsvåbnet med hævet alder på øl og vin og generationsforbud mod tobak.

Men det stopper ikke her. Vores unge skal også mærke, at vi har fået os en socialdemokratisk regering, hvor lighed, tvang og kvoter går forud for frihed og oplysning.

Det er nu, vi skal vise Mette Frederiksen, at vi ikke længere vil stå model til "børnenes statsministers" ødelæggelse af vort samfund.

Vi er mange forældre, der endnu skal fordøje regeringens nye tvangsfordeling af vores gymnasieelever fra næste sommer, hvor min ældste datter skal begynde i gymnasiet.

Efter bedste marxistiske devise skal vores børn nu tildeles et gymnasium ud fra, hvad mor og far tjener. Ja, du læste rigtigt. Den negative sociale arv, som forældrene måtte have knækket gennem flid og dygtighed, den skal deres børn nu ikke længere have. De skal nu køres i busser hen til et gymnasium, som et socialdemokratisk regneark har udregnet.

Men det bliver værre endnu. Bedst som vi troede, at Socialdemokratiet havde nået bunden, så skal vores skolebørn også udsættes for det samme. Det har socialdemokraternes undervisningsordfører, Jens Joel, bekræftet i sin nyeste bog og senest ved interviews.

Distriktsskolen skal ikke længere være sikret dit barn. Nu skal samme socialdemokratiske kommissær, der også er ved at ødelægge vores børns tre år på gymnasierne, splitte vores folkeskole ad. Nu skal børn ud på længere køreture i skolebusser, så ideologisk stærke socialdemokrater kan få realiseret deres vildeste lighedsdrømme.

Dette må aldrig ske. Derfor er næste folketingsvalg vigtigere end på noget tidligere tidspunkt.

Det er nu, vi skal vise Mette Frederiksen, at vi ikke længere vil stå model til "børnenes statsministers" ødelæggelse af vort samfund.Annonce
Aarhus For abonnenter

Billund Lufthavn har forslag, der kan gøre det lettere for rejsende at komme til Aarhus: Derfor siger borgmesteren nej tak

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Ambulancer i Aarhus er under pres: Der mangler jævnligt så meget mandskab, at det forlænger ventetiden på hjælp

Aarhus For abonnenter

Moesgaard Museum beskyldes for at skæmme naturperle: - Det er jo ren Klondike med udsigtstårn og campingvogn

Navne

Mindeord: Joan Drews var en kreativ og hårdfør kvinde med en ukuelig vilje til at overvinde smerte

Alarm 112

To personer løb over for rødt for at nå bus: Begge blev kørt ned og sendt på skadestuen

Vindmøller er fyldt med stål og beton: Så grønne er de rent faktisk

Debat

Når ældre mænd kræver, at kvinder tier: Personligt siger jeg tusind tak til dem, der klager over striptease

AGF For abonnenter

Stiften har været AGF-karaktererne igennem: Her er årets spiller, forårets profil og sæsonens bedste kamp i den rædderlige sæson

Debat

Er der en voksen til stede i Nordea: Eller skal vi røve banken?

Erhverv

Kommunen køber kæmpe ejendom i Viby for 34 mio. og har van(d)vittige planer for bygningerne

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Aarhus

Champagne kan nydes i enhver anledning: Interessen for mousserende vine er på vej frem

Sport For abonnenter

Se nedrykningsbraget fra 2. division: Middelfart kæmpede mod Brabrand

Byudvikling

Nu kan der bygges tæt i Sonnesgade - men byrådet løfter en pegefinger

Annonce