Annoncørbetalt indhold

Det er blevet nemt at handle maling online

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Skal du i krig med malerrullen derhjemme og plejer det at kræve flere timers indkøb ved din lokale farvehandler, så kan der faktisk være mulighed for at du finder onlinehandlen lidt sjovere ved dit næste køb af maling.


Annonce

Gør dine indkøb lettere og sjovere for både dig og pengepungen

Når der skal males, så er man allerede i et humør der enten har en vis power og optimisme bag sig, ellers også er der tale om en følelse af, at nu skal det bare overstås. Det er ofte enten eller og uanset hvilken type og følelse du har i kroppen på stående fod, så er der muligheder at hente til at gøre hele projekt maling lidt letter og sjovere.

På hjemmesiden vildmedmaling.dk finder du det første svar på hvordan du kan gøre malerarbejdet lidt sjovere, når nu det ikke kan undlades at skulle i gang med længere. Her kan du få en oplevelse af at det er blevet meget lettere at handle maling online og de fordele du ellers synes at få i den fysiske farvehandel bliver malet til jorden.


Levering til døren i stedet for selv at skulle finde plads i bilen og tænke på transport

Når du handler maling online, så følger der flere fordele med handlen end ulemper. Der er altså ikke kun tale om én enkelt fordel men rigtig mange. For at nævne nogle få, så er der bedre mulighed for at spare penge, der er bedre mulighed for at spare tid og sidst men ikke mindst så er der også bedre mulighed for at spare slid.

Det er som regel nogle tunge bøtter der kommer i indkøbskurven når man skal handle maling, men når du handler online, skal du ikke længere bekymre dig om det hele kan være i bilen eller om du overhovedet kan slæbe dit indkøb til og fra bilen. Med onlinehandel kan du få leveret dine varer lige til døren i stedet.

Det giver sig selv at det er tidsbesparende når du handler maling online, når nu du ikke skal okse og mase rundt for at få plads og transporteret malingen fra A-Z, men der er faktisk også mulighed for at spare økonomisk på at handle online.

Ofte vil de fysiske farvehandlere have en smule højere priser på deres varer, da det er vigtigt som virksomhed at sørge for at alle udgifterne er dækket ind og med en fysisk farvehandel butik vil der være en del flere omkostninger end ved en webshop. Derfor kan de online farvehandlere lettere give dig en bedre pris.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.