Annonce
Aarhus

Det går derudad: Ildsjælspris giver opbakning og stolthed

Christine Winding-Lauritzen er blevet fast ansat i BMI, og aktiviteterne stiger og stiger. Foto: Michael Svenningsen
Hæsblæsende aktivitet i Beder-Malling Idrætsforening, der blev Årets Ildsjæl 2018 for Christine Winding-Lauritzens indsats i Café Klubånd.

AARHUS: Der har været nok at bruge de 25.000 kroner, Christine Winding-Lauritzen sidste år fik som årets Ildsjæl, til. BMI, hendes klub, er i en hæsblæsende udvikling, hvor der hele tiden kommer nye aktiviteter og flere frivillige til. Og alle aldersklasser er med.

I den kommende weekend går en flok af frivillige i gang med at bygge en ny, stor legeplads, en Tarzan-bane, i Egelund. Den koster omkring 50.000 kroner, så pengene fra Ildsjælsprisen slår ikke til. Men andre har været villige til at lægge i kassen, blandt andet Lions Club Malling. BMI og Café Klubånd har også fået Aros Forsikring som sponsor, og det batter også.

Siden 1. februar har Christine Winding-Lauritzen været fast ansat i projektet for penge, BMI har fået fra Danmarks Idræts Forbund. Det har sat yderligere skub i aktiviteterne.

Ildsjælsprisen har betydet meget. Vi mærker øget opbakning, opmærksomhed og stolthed, og flere frivillige melder sig.

Christine Winding-Lauritzen

Stolthed

- Ildsjælsprisen har betydet meget. Vi mærker øget opbakning, opmærksomhed og stolthed, og flere frivillige melder sig til at give en hånd. Børnefamilier, som flytter hertil, melder sig også, og i det hele taget fornemmer vi en stigende interesse fra folk til at engagere sig. Vi har en del åbne aktiviteter, hvor man ikke behøver at være medlem af BMI, og de har også stor tilslutning, siger Christine Winding-Lauritzen.

BMI har også startet fire nye aktiviteter. Det er floorball, orienteringsløb, brætspil og e-sport

- 30. april holdt vi et stort borgermøde i samarbejde med DGI om, hvordan vi skaber det gode ungeliv i Beder og Malling. Over 130 unge og voksne var med. Derudover deltog, Aarhus Kommune, Aarhus Politi, DOMI, Malling Kirke, Lions Club Malling samt skolebestyrelsen fra Beder og Malling, siger Christine Winding-Lauritzen.

Annonce

At være tryg i området

Hun glæder sig også over, at der er et styrket samarbejde med skolerne i Beder og Malling, hvor BMI i år blandt andet skal holde lokalt Skole-OL og Klimadag samt levere aktiviteter til skolernes Motionsdag.

- Vi er i gang med at udvikle et katalog over indsatser, som skal gøre det fedt og trygt at være ung i vores by, alt fra Natteravnskorps, skater-faciliteter, opgradering af de unges mødesteder og så videre. Det sker i samarbejde med ungdomsklubberne i Beder og Malling, forklarer hun.

I alt har de samlet sponsorater på over 80.000 kroner. til alt fra borgermøde, sansemotorikbanen, der også kaldes Tarzan-banen, ungeaktiviteter, forhindringsbane, orienteringsløb, e-sport osv.

- Vi har øget antallet af aktiviteter, så der lige nu er en bred palmette, alt fra barselscafé, familiesøndage, Borgerboost, hyggerum for de unge, rulledisco, borgermøder, irsk aften osv.

- Der er folk, som selv henvender sig. I forbindelse med projekt et aktivt idrætscenter har vi nu en frivillig, som ønsker at udbrede kendskabet til ældreaktiviteterne og sætte nyt i gang, og en forældregruppe arbejder med daginstitutionspladser i samarbejde med Aarhus Kommunes Børn og Unge, siger Christine Winding-Lauritzen.

Annonce
AGF For abonnenter

David Nielsen rystede posen, men målene kommer stadig ikke af sig selv

Danmark

Søndagens coronatal: 893 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
AGF

David Nielsen efter systemskifte: - Vores måde at spille på døde da vi ikke kunne gå videre mod et hold som Larne

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Nye AGFere imponerede mest i Randers-nederlag

Aarhus

Lars har seks fadølshaner i køkkenet med sit eget øl: Vi brygger nok 400 liter øl om året

AGF

Den nye svenske back imponerede fra start otte dage efter skiftet til AGF: - Det går meget hurtigere her

AGF For abonnenter

AGF har blot vundet tre ud af de seneste 20 kampe - det kan man godt kalde for en krise

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sport

Kom så, Sara Slott! - Mandag venter karrierens sidste OL-semifinale

Byudvikling

Historien om Aarhus' mest ubrugelige 'strand': Hvorfor er den knoldet som en pløjemark - og skal den blive ved med det?

Sport

Se triumfen i billeder og video: Rindoms vilde rutsjebanetur endte med guld

Aarhus

Søndagens coronatal: Svagt faldende smittetal, men Aarhus og Samsø ligger stadig tårnhøjt på incidensbarometeret

Aarhus For abonnenter

Så klip dog den hæk! Husejere får besked i øjeblikket - og det kan blive dyrt blot at kigge den anden vej

Sport

Genlæs livebloggen: AGF gør en skidt uge værre med nederlag til Randers

Annonce