Annonce
AGF

Det Hvide Snit Special: Povlsen, Pedersen, Schouby og Bruun diskuterer AGF

Nick Horup, Flemming Povlsen, Morten Bruun, Søren Pedersen og Jan Schouby - iklædt avis - diskuterer tilstanden i AGF. Foto: Kim Haugaard
I lørdagens særudgave af Det Hvide Snit har vi overladt mikrofonen til nogle andre stemmer end normalt - fem andre stemmer, for at være nøjagtig.

AARHUS: Så er der nyt afsnit af Det Hvide Snit. 'Allerede?' tænker du sikkert. Ja, for i forbindelse med at Århus Stiftstidende fylder 225 år i år, havde avisen inviteret til stor fødselsdagsfejring foran redaktionen på Banegårdspladsen, og i den forbindelse var der også paneldebat om AGF.

I en en-gangs genoplivning af Fodbold med Horup styrer Nick Horup fire fodboldkyndige mænd - Jan Schouby (chefredaktør, Stiften), Flemming Povlsen og Morten Bruun (fodboldeksperter på Discovery) og Søren Pedersen (direktør i Randers FC). Sammen kommer de omkring en lang række emner og pointer omkring byens hold, som vi har klippet sammen i podcastafsnittet her, som vi har valgt at kalde afsnit 34,5. Afsnit 35 kommer nemlig tirsdag, når vi er blevet klogere på, om AGF's sæson er slut eller om de hvide skal ud i en kamp mere.

Under lydklippet kan du også se lidt billeder fra dagens debat.

Annonce
Foto: Kim Haugaard

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Annonce