Annonce
AGF

Det Hvide Snit Special: Povlsen, Pedersen, Schouby og Bruun diskuterer AGF

Nick Horup, Flemming Povlsen, Morten Bruun, Søren Pedersen og Jan Schouby - iklædt avis - diskuterer tilstanden i AGF. Foto: Kim Haugaard
I lørdagens særudgave af Det Hvide Snit har vi overladt mikrofonen til nogle andre stemmer end normalt - fem andre stemmer, for at være nøjagtig.
Annonce

AARHUS: Så er der nyt afsnit af Det Hvide Snit. 'Allerede?' tænker du sikkert. Ja, for i forbindelse med at Århus Stiftstidende fylder 225 år i år, havde avisen inviteret til stor fødselsdagsfejring foran redaktionen på Banegårdspladsen, og i den forbindelse var der også paneldebat om AGF.

I en en-gangs genoplivning af Fodbold med Horup styrer Nick Horup fire fodboldkyndige mænd - Jan Schouby (chefredaktør, Stiften), Flemming Povlsen og Morten Bruun (fodboldeksperter på Discovery) og Søren Pedersen (direktør i Randers FC). Sammen kommer de omkring en lang række emner og pointer omkring byens hold, som vi har klippet sammen i podcastafsnittet her, som vi har valgt at kalde afsnit 34,5. Afsnit 35 kommer nemlig tirsdag, når vi er blevet klogere på, om AGF's sæson er slut eller om de hvide skal ud i en kamp mere.

Under lydklippet kan du også se lidt billeder fra dagens debat.

Foto: Kim Haugaard

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hold fast om krisehåndtaget

Aarhus For abonnenter

Vagtfirma på Aarhus Ø: - De unge er ved at smadre en århusiansk turistperle

Aarhus For abonnenter

Efter ny uro på Aarhus Ø: Antallet af private vagter fordobles

Annonce