Annonce
Østjylland

Det kinesiske nytår fejres med show

I år er det grisens år, der skal fejres. Foto: CFLAC

23. januar kan man på teateret opleve Art Troupe of China Federation of Literary and Art Circles (CFLAC). Publikum kan forvente et spektakulært show.

Annonce

Horsens: - Onsdag 23. januar kl. 19 kan man være med til at fejre det kinesiske nytår med et stort show på Horsens Ny Teater. Billetter er gratis, lyder det fra Horsens Kommune.

Flotte farverige dragter, elegant akrobatik, smuk dans, traditionel kinesisk sang og eksotiske instrumenter indtager Horsens, når det kinesiske nytår fejres med pomp og pragt, fejres i Horsens Ny Teaters store sal. Hvor det sidste år var hunden, der blev fejret, er det, ifølge den ældgamle kinesiske kalenderform, i år grisens år. Gruppen, der skal optræde i Horsens 23. januar er Art Troupe of China Federation of Literary and Art Circles (CFLAC). Publikum kan med sikkerhed forvente et spektakulært show, når truppen, med deres optræden, kombinerer traditionel kinesisk dansestil og fascinerende akrobatiske færdigheder.

CFLAC er en national ikke-statslig organisation, der har til formål at promovere udviklingen og fremgangen af litteratur og kunst i Kina. CFLAC har både en akrobatisk og en dansende gruppe. Begge er prestigefyldte hold i Kina, som har deltaget i mange kulturelle arrangementer og fået tildelt et utal af forskellige præmier.

Kinesisk Nytår er efterhånden blevet en fasttømret tradition i Horsens. Begivenheden er arrangeret af Den Kinesiske Ambassade i samarbejde med Horsens Kommune, hvoraf førstnævnte formidler ensemblets besøg helt fra Kina.

Billetterne er gratis og kan bestilles fra 9. januar kl. 13. Det er også muligt at hente billetter på Horsens Ny Teater, indenfor åbningstiden. Man kan maksimalt bestille fire billetter pr. person.

Showet byder på både sang, dans og akrobatik. Foto: CFLAC
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Coronasmitten fylder mere og mere i Aarhus: På et døgn er der fundet yderligere 79 smittede

Aarhus

Håndfast kurs i busser og letbane: Kontrollører afviser passagerer uden mundbind

Annonce