Annonce
Horsens

Det mener læserne: En sommerferie i Danmark er ikke så slem endda

Der kan blive trængsel på de danske strande, når vi for en stor del dropper alle planer om udlandsrejser i sommer. Her er vi ved Saksild Strand. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Horsens: Hvordan påvirker coronasituationen dine sommerferieplaner?

Det spørgsmål har vi stillet Folkebladets følgere på Facebook, og ja, der er ærgrelse hos en del, men også en erkendelse af, at sådan er det - og at et Danmark med lyse sommeraftener ikke er det værste sted at være, hvis vejret ellers arter sig nogenlunde.

Her en række af svarene:

Elin Thuesen:

Jeg og otte andre havde planlagt en tur til Kreta fra lørdag 25. april og havde glædet os... Nu bliver det maling af træværket derhjemme og en enkelt Kreta-eftermiddag hjemme på terrassen.

Charlotte Kær Kvist:

Vi har droppet alle udlandsferieplaner for 2020 og holder ferie her i Danmark. Støt danske hoteller, forlystelser og spisesteder. Der er så mange skønne steder, og hvis vejret holder, er Danmark dejligst.

Jytte Kristensen:

Skulle på storbyferie i Prag og Hamborg. Det bliver til camping i Danmark i stedet for. Sidst i august skulle vi til Portugal, det bliver nok til en uge i sommerhus ved Vesterhavet i stedet for. Så venter vi med sydens sol til næste år.

Jesper Centio Jønsson:

Oprindelig var planen at campere rundt omkring i Tyskland, Østrig og/eller Frankrig. Nu bliver vi i Danmark og håber på godt sommervejr!

Jeanette Pedersen:

Som vi altid plejer at gøre: Campingferie i Danmark. Der er så mange skønne steder herhjemme.

Marianne Jensen:

Vi havde tænkt, at jeg skulle ud at flyve for første gang. Men så kom det her, og jeg er lige startet i nyt job, så mon ikke arbejde kommer til at fylde meget og at vi eventuelt tager en tur eller to på dagsbasis med ungerne?! Udlandsrejser bliver det jo da i hvert fald ikke til i år. Og desværre heller ikke koncerter osv. Et underligt år. En underlig sommer. Håber efteråret bliver noget bedre.

Karina Aamann:

Elsker Danmark om sommeren. Lyse sommeraftener, korte nætter, behagelige temperaturer og skønne grøntsager. Turen går igen i år til fantastiske Samsø.

Pia Mikkelsen:

I stedet for rejser sydpå i år så tager min kæreste og jeg på 14 dages vandretur i Danmark med rygsæk , overnatning i det fri (shelter, telt). Det bliver så fedt, for vi har jo et helt fantastisk og pragtfuldt land.

Rikke Aagaard Hald:

Den påvirker ikke, da vi aldrig rejser udenlands. Hvis vi skulle noget vildt, ville det være camping i Skagen, men det tænker jeg også, at vi kan, når tiden kommer.

Nicolai Capion Rasmussen:

Det bliver i sommerhus i Danmark og forhåbentlig 11 dages ferie i USA til september.

Lene Bundgaard:

Vi skal i sommerhus i Danmark.

Trine Rasmussen:

Vi har planlagt en tur i Jesperhus, håber vi kan komme afsted. Derudover tager vi campingvognen med op til min bror og hans familie og holder lidt ferie der. Ellers bliver det til ture på stranden eller skoven, projekter i huset og hvad vi ellers finder på. Måske noget grillhygge med venner og familie.

Peter L. Øberg:

Vi havde snakket om at tage til Grækenland, men nu bliver vi i Danmark, og så ser vi til næste år, hvordan situationen er.

Lisa Fæster Laursen:

Har bestilt en ferie hos Landal i Holland. Har betalt første rate, men ved ikke, om jeg skal betale resten?

Signe Frederiksen:

Vi skulle have været i Amsterdam og bagefter en uge i Normandiet, nu bliver det tre uger på hjemadressen og forhåbentlig i haven.

Irene Schjødt Helth:

Vi skal heldigvis på sejlerferie i Danmark som planlagt. Den eneste ændring, vi vil kunne mærke, er nok, at resten af Danmarks befolkning med både nok også skal det i år. Samt at strandene vil være fyldt af danske turister - mere end de plejer.

Pia Sørensen:

Som vi plejer. En uge i sommerhus i uge 28, og så går høsten i gang.

Helene Højlund Nilsson:

Vi skulle alligevel bare være hjemme på gården og lave nogle af alle de projekter, der er. Den eneste forskel er, at der så er mange flere i byggemarkederne end normalt i sommerferien.

Rikke Aabo Bech:

Planen var en tur til Kroatien. Havde fundet det helt perfekte sted, som opfyldte hele familiens ønsker, men nu bliver det jo nok til dagture hjemmefra privaten. Anderledes, men sikkert godt nok.

Nina Nymann Nutzhorn:

Vi har intet planlagt. Men de små ture, vi plejer at være på, bliver nok ikke til noget i år. Og det er ikke sikkert, vi kan besøge mine forældre på campingpladsen, som vi plejer. Ellers er der ingen planer, så tænker vi kommer godt uden om det alligevel.

Esben Hedeager:

Den skal for en gangs skyld tilbringes i sommerhus i Danmark.

Jeanette Vissing Dammann:

Min kæreste og jeg havde planlagt en kør-selv-ferie til Italien. Det er drøn ærgerligt, at vi ikke kommer afsted. Men det er jo “bare” en ferie. Så vi hygger bare i Danmark og håber på høj sol!

Gitte Soelberg:

Jeg fik barnebarn i USA lige inden corona-nedlukningerne. Jeg havde håbet at besøge familien inden sommerferien, og planen var, at de (min søn, svigerdatter og barnebarn ) ville komme til Danmark tre-fire uger i sommer. Ingen af delene ser ud til at kunne lade sig gøre. Godt, vi har FaceTime!

Lis Rasmussen:

Tur til Nordkap i august med campingvogn aflyst. Måske små ture i Danmark i stedet.

Annette Langelykke:

Jeg har ikke de store forventninger. Jeg har lige forladt min samlever gennem 15,5 år, så jeg håber, at jeg kan finde en lejlighed til mig selv. Så ferie er en by i Rusland.

Susanne Saldern Sørensen:

Jeg skulle have været til Paris og London. Men det bliver forhåbentlig skov eller strandture.

Mette Vilholdt Jørgensen:

Vi skal til Prag, og det håber vi da stadig på. Måske vi bliver klogere i morgen.

Line Jensen:

Sommerplanerne bestod af masser af koncerter og diverse festivaller. Nu må vi lave vores egne koncerter i stedet.

Claus Poulsen:

Vi håber at komme til Rhodos - ellers må vi holde ferie i Danmark.

Rosa Benkjer:

Holder vejret!

Dikte Krogslund:

Min søn og jeg skulle have været en uge i Bibione i Italien, men det kommer vi jo så desværre ikke.

Louise Lindbom:

Min mand og jeg skulle fejre vores to års bryllupsdag 14. juli i Berlin, inden den lille kommer til verden. Men vi må bare glæde os til næste år.

Lisa Rydder:

Jeg skulle have udstillet mine heste på Horsens Dyrskue i år, men det er jo desværre aflyst.

Matilde Bai:

Vi skulle have været med nogle gode venner i Holland en uge og så bagefter alene besøge et par andre lande i Europa. Det bliver så ikke til noget, så nu er vi ved at finde et sommerhus i Danmark i stedet for. Så må vi se, hvor vi havner, men det skal nok blive supergodt ligegyldigt hvad!

Lone Vindelev:

Det påvirker ikke mig, da jeg aldrig tager på ferie: Jeg finder altid på nogle projekter i mit hus.

Annonce
Aarhus

Så er juletræet tændt i Aarhus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Schouby: - AGF er i chok, men det bliver ikke et problem at finde en afløser for PC

Danmark

Det antropocæne kulturlandskab

Aarhus

Radikal profil forlader partiet: Jeg kan ikke sidde i gruppe med Rabih Azad-Ahmad

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Aarhus

Væsentlige flere test i det seneste døgn: Aarhus har 92 nye coronasmittede

Annonce