Annonce
Navne

Det nye monopol: Mads Steffensen afslører 'A-holdet'

Mads Steffensen afslører nu, hvem der bliver en del af "A-holdet". Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Annonce

Det kom som et chok for mange radiolyttere, da den kendte vært Mads Steffensen afslørede, at han stoppede på DR og dermed også i det kendte program "Mads og Monopolet".

Det chok var formentlig lettere at fordøje, da han kort tid efter kunne fortælle, at han ville forsætte med et lignende format på podcast-tjeneste Podimo; nemlig med programmet "Mads og A-holdet".

Nu afslører Mads Steffensen så, hvem der i første omgang bliver en del af "A-holdet".

Det gør han i et oplag på Instagram.

"Hej folkens. Jeg glæder mig altså helt op til månen til nu på fredag den 15/1, når der er premiere på min nye podcast på Podimo ‘Mads og A-holdet’ . Du kan høre den fra morgenstunden. Hver uge inviterer jeg tre store personligheder i studiet til at diskutere jeres dilemmaer. Mit første A-hold er benhårdt, det består af Sofie Linde, Hella Joof og Søren Pind. Vi tager imod dilemmaer på aholdet@podimo.dk. Jeg lover, at det bliver aldeles fremragende!!!"

Dermed er der altså tale om tre kendinge af programmet, der er med når den første udgave af "Mads og A-holdet" har premiere 15. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Høj hastighed, ulovlige overhalinger, venstre om helleanlæg og kørsel over for rødt: - Vi ser det hele, siger politikommissær

Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

AGF

Cheftræneren råbte og sparkede til tingene: Så ingen grund til, at AGF skulle tabe til mestrene

Aarhus For abonnenter

Bilist på flugt mejede kvinde ned: Hvornår skal politiet forfølge bilister, der stikker af?

Annonce